Hur man lägger till en räknare till en säljsida på eBay

Antalet bud som en eBay-auktion får de första dagarna representerar ibland inte exakt intresset för artikeln. Vissa människor kan till exempel vänta till den sista dagen - eller till och med de sista minuterna - för att bjuda. Å andra sidan kan en fullständig brist på bud på ett föremål som bör vara populärt innebära att människor inte hittar din lista, kanske på grund av ett fel i kategorisering eller felstavning i artikelns titel. Med eBays diskar kan du se hur många som har sett din artikel, även om ingen av dem har bjudit.

Steg 1

Logga in på ditt eBay-konto och klicka på alternativet "Sälj" högst upp på skärmen och klicka sedan på "Sälj ett objekt" i rullgardinsmenyn som visas. Klicka på den gröna knappen "Lista ditt objekt".

Steg 2

Följ anvisningarna tills du kommer till sidan "Skapa din lista". Klicka på länken "Växla till formulär med fler val" högst upp på skärmen och klicka sedan på "Fortsätt" när eBay frågar om du är säker på att du vill byta formulär.

Steg 3

Bläddra ungefär halvvägs ner på sidan på formuläret med fler val. Du bör se avsnittet "Besökardisk" med en rullgardinsmeny. Klicka på den här menyn och välj bland alternativen. Du kan antingen inte ha någon räknare, "Basic Style", "Retro-dator Style" eller en dold räknare. Den dolda räknaren säger helt enkelt "Tack för att du tittade!" när människor ser din auktion, men du kommer att kunna se antalet visningar.

Fyll i övrig information som krävs i formuläret. Klicka på "Fortsätt" -knappen och följ sedan anvisningarna för att slutföra listan över ditt föremål. Listan innehåller räknaren du valt.