Hur man aktiverar högtalare på en Samsung-mobiltelefon

De inbyggda högtalarna på en Samsung-mobiltelefon kan vara till hjälp för handsfree-kommunikation medan du kör, eller om du bara vill ha mer avstånd mellan öronen och telefonen. Genom att aktivera högtalarna kan du också lägga ner telefonen och multitask medan du pratar med kunder och kunder. Även om Samsungs mobiltelefoner finns i olika former och storlekar och har olika funktioner, är det enkelt att aktivera högtalaren under ett samtal.

Steg 1

Tryck på knappen "Högtalare" under ett samtal för att aktivera högtalartelefonen på din Samsung-mobiltelefon. På vissa modeller måste du först trycka på "Menu" -tangenten under ett samtal och sedan välja "Speaker On" för att aktivera högtalaren.

Steg 2

Tryck på volymknapparna uppåt eller nedåt på sidan av din Samsung-mobiltelefon för att öka eller minska högtalarvolymen. Alternativt kan du trycka på volymknapparna uppåt eller nedåt på skärmen om du använder en pekskärmstelefon.

Tryck på knappen "Högtalare" igen för att inaktivera högtalartelefonen. Om din telefon har ett samtalsmenyalternativ, tryck på det och välj sedan "Högtalare av" för att inaktivera högtalartelefonen.