Hur man kopierar en musikvideo till en CD på en dator

Kopiering av en musikvideo till CD på en dator kräver en konverteringsprocess om du vill spela upp CD: n som en ljudfil i en bil eller stereo. Bränn musikvideon till CD som en datafil utan att konvertera den, om du bara vill överföra den till en annan dator eller spelkonsol. Observera att inte alla musikvideor finns i konvertibla filtyper, men filer med AVI, WMV, MOV, MP4, FLV och liknande tillägg kan vanligtvis konverteras med gratis konverteringsprogramvara, som den som finns i avsnittet Resurser.

Steg 1

Konvertera musikvideon till MP3- eller WAV-format med hjälp av konverteringsprogramvaran. Det här steget är inte nödvändigt om du bränner CD: n som en datafil.

Steg 2

Välj alternativet "Skapa ljud-CD" i CD-programvaran för att bränna en ljud-CD. Välj alternativet "Skapa data-CD" för att skapa en data-CD.

Steg 3

Importera musikvideon till CD-programvarans brännkö. Du kan antingen dra och släppa filen från Utforskaren i brännrutan eller använda knapparna "Bläddra" eller "Öppna" i programvaran.

Tryck på kommandot "Bränn" för att börja bränna CD-skivan. Lämna datorn ensam under bränncykeln, annars kan du skada CD: n.