Hur man visar foton i full storlek på Tumblr

Foton och fotosatser i inlägg som visas på Tumblr-startsidan Dashboard-strömmen visas som miniatyrer som standard om inte de har modifierats särskilt när de publicerades ursprungligen. Även om du kan klicka på vilken miniatyrbild som helst för att se fotot i full storlek tar det flera gånger att göra det. Om du föredrar att se alla foton visas automatiskt i deras största tillgängliga storlekar kan du ändra hur de visas via inställningsskärmen för ditt konto Dashboard.

Ändra inställningarna

Klicka på kugghjulet på instrumentpanelen för att se inställningsalternativen för ditt konto. Välj "Dashboard", välj alternativet "Visa foton i full storlek" och klicka sedan på "Spara" -knappen.

Varningar

Foton och GIF-filer i anteckningar som finns under ett inloggat inlägg, eller Ställ frågan, visas inte i full storlek när du ändrar inställningarna för instrumentpanelen. Du måste fortfarande klicka manuellt på dessa bilder för att förstora dem.

varning

Informationen i denna artikel gäller Tumblr från och med december 2013. Den kan variera något eller markant med andra versioner eller produkter.