Så här ställer du in Twitter på en icke-smartphone

Om din telefon inte stöder Twitter-appen men har SMS aktiverat, ställ in ditt Twitter-konto så att det fungerar via SMS. När ditt konto är anslutet väljer du vilka användares tweets du vill leverera till din mobiltelefon. För att ange ett konto vars tweets du vill få via SMS, sms Twitter med "PÅ användarnamn", där användarnamnet ersätts av användarnamnet på Twitter-kontot. För att följa en person från din telefon, text "FÖLJ användarnamn" till Twitter.

Skriv ett nytt textmeddelande till "40404".

Skriv "START" i meddelandefältet och skicka sedan SMS.

Öppna svaret från Twitter och svara sedan på meddelandet med ordet "JA" i meddelandefältet.

Skriv ett nytt meddelande till "40404." Skriv ditt Twitter-användarnamn i meddelandefältet utan några symboler och skicka sedan meddelandet.

Skriv ett nytt nytt textmeddelande till "40404". Skriv ditt skiftlägeskänsliga Twitter-lösenord i meddelandefältet och skicka sedan meddelandet. Ditt Twitter-konto är nu anslutet via SMS till din mobiltelefon.

Tips

Funktionstelefonanvändare kan också komma åt twitter genom att navigera till mobile.twitter.com när en dataanslutning är tillgänglig.

Spara "40404" som en kontakt med namnet "Twitter" i din telefon. När du vill skicka en tweet, skriv ett SMS till Twitter.

SMS "AV" till Twitter för att stoppa SMS-aviseringar. SMS "PÅ" för att återuppta aviseringar.

Om du inte har ett Twitter-konto ännu, svara på det första meddelandet med ditt för- och efternamn istället för "Ja" för att starta processen med att skapa ett konto.

Varningar

Om textmeddelanden i din mobila serviceplan inte är obegränsad kan skicka och ta emot texter från Twitter öka din faktura.