Så här byter du ett trådlöst Apple-tangentbord till upptäckbart läge

Med ett trådlöst Apple-tangentbord kan du flytta runt i rummet med ditt tangentbord så länge du befinner dig inom cirka 30 meter från din dator. Innan du kan göra det måste du dock få tangentbordet "parat" med din dator via en Bluetooth-anslutning. Det första steget är att ställa in tangentbordet i "upptäckbart" läge. När det är i det läget skickar tangentbordet ut en signal som gör att den kan kopplas ihop med din dator. Om du har parat ihop ditt tangentbord med en annan Mac måste det kopplas ihop innan det kan paras ihop med din nya dator.

Steg 1

Slå på tangentbordet genom att trycka på På / Av-knappen på sidan av tangentbordet längst upp till höger. Detta får ditt tangentbords LED att blinka, vilket indikerar att det är i upptäckbart läge.

Steg 2

Klicka på Apple-ikonen högst upp till vänster på din Mac-datorskärm och välj sedan "Systeminställningar". Klicka på "Visa" och sedan på "Tangentbord".

Steg 3

Klicka på "Ställ in Bluetooth-tangentbord."

Steg 4

Välj ditt tangentbord från listan över Bluetooth-enheter som visas på skärmen. Följ sedan anvisningarna tills du kommer till skärmen som ber dig att ange lösenordet på skärmen.

Skriv lösenordsnumren som visas på skärmen med ditt trådlösa tangentbord och tryck sedan på "Enter / Return". Ditt tangentbord och din dator ska nu fungera tillsammans.