Finns det en app att göra tumblr-bilder?

Bilder är en av de mest populära inläggstyperna på Tumblr - vissa har blivit rebloggade hundratusentals gånger. För att göra dina bilder redo för Tumblr kan du använda mobilappar som kan lägga till filter, överlagringstext och på annat sätt hjälpa dig att redigera dina bilder. Du behöver inte gå till en dator när du kan förbereda och lägga upp foton var som helst med en mobil dataanslutning.

Officiell Tumblr-app

Den officiella Tumblr-appen är tillgänglig för iOS, Android och Windows Phone och är det bästa alternativet om du vill ta ett foto och ladda upp det direkt till Tumblr. Knacka på pennikonen och tryck sedan på kameraikonen för att lägga till ett foto; du kan välja en i telefonens lagring eller ta ett nytt foto. Lägg till taggar och en bildtext, om så önskas, och lägg sedan upp det i ditt Tumblr-flöde. Du kan inte redigera den faktiska bilden i själva Tumblr-appen.

Fotofilterappar

Fotofilter ändrar färg på en bild och kan påverka ljusstyrkan. Instagram, tillgängligt för iOS och Android, har en mängd olika filter som du kan använda på dina foton. En annan app är Hipstamatic för iOS, som låter dig lägga till filter i bilder innan du tar dem. PIxlr-O-Matic för Android och iOS har också många filter och bildeffekter som du kan använda på dina foton innan du laddar upp dem med Tumblr-appen.

Appar för textöverlagring

Om du vill lägga till text till dina foton använder du en textöverlagringsapp som fotolettering, tillgänglig för iOS-användare. Den gratis versionen av appen erbjuder tre teckensnitt, och du kan få fler teckensnitt med en betald prenumeration. InstaQuote för Android har Instagram-integration och låter dig också trycka på ett ord för att betona det. PIcLab är en annan app för iOS och Android som låter dig lägga till text i bilder, förutom andra effekter.

Redigera appar

Vissa appar har mycket fotoredigeringsstyrka packad i sig. PicsArt kan redigera foton, göra collage och lägga till effekter i bilder. PhotoWonder erbjuder en mängd olika funktioner, inklusive justering av röda ögon, animerad dekoration och borttagning av akne. Handy Photo är en annan app som placerar justeringsverktygen i hörnet på skärmen så att du kan se bilden justeras tydligt i mitten. Alla tre apparna är tillgängliga på både iOS och Android.