Kan du få ett sveptangentbord på en iPhone?

Att skjuta ett finger längs ditt smarttelefontangentbord för att skriva är en metod som främst populariseras av Sywpes tangentbordssystem. Swype levereras på vissa Android-smartphones och kan köras på enheter som använder Android 2.2 eller senare. IPhone stöder inte Swype vid tidpunkten för publicering, men du kan installera tangentbordsprogram som använder svep-till-typ-funktionaliteten. IPhone iOS tillåter dig inte att ändra kärntangentbordet på din telefon; du måste köra svep tangentbordet som en app.

SvepTyp

Steg 1

Öppna App Store på din iPhone och sök efter "SwipeType", en alternativ tangentbordsapp från Akhil Tolani. SwipeType är en kommersiell app som kostar 0,99 USD från början av 2013.

Steg 2

Installera appen på din telefon och välj den sedan från din startskärm. SwipeType fungerar som ett anteckningsblock med flera delningsalternativ för att få effekten av att svepa tangentbordet till flera appar.

Skriv ditt meddelande med SwipeType-tangentbordet och välj sedan en tjänst för delning. Av de många tillgängliga alternativen kan du välja att dela till Facebook, e-post, Twitter, Dropbox eller kopiera och klistra in.

TouchPal-tangentbord

Steg 1

Öppna App Store på din iPhone och sök efter "TouchPal." Den kostnadsfria appen tillhandahålls av CooTek.

Steg 2

Välj appen från startskärmen efter att den har installerats. Du kan ändra inställningar i TouchPal, till exempel språk och tangentbordslayoutstil.

Skriv ditt meddelande i TouchPal-appen. Med TouchPal kan du exportera dina anteckningar till Evernote eller kopiera dem och klistra in dem i en annan app.

Inmatningsmetod för Swype Pro

Steg 1

Öppna App Store på din iPhone och sök efter "Swype Pro-inmatningsmetod" eller "Svep för att skriva." Appen tillhandahålls av Axotic.

Steg 2

Installera appen på din iPhone och välj den sedan från startskärmen. Tangentbordet presenterar det svepande tangentbordet som en slags textredigerare. Skriv genom att dra fingret längs tangenterna.

Kopiera texten du har skrivit och klistra in den i din app, oavsett om det är en webbplats eller ett e-postmeddelande. Även om detta tillvägagångssätt inte är idealiskt för snabb-typning, som textning eller snabbmeddelanden, ger det ytterligare funktioner för långa meddelanden.