Hur du ansluter din WiFi-antenn utomhus till din dator

Trådlös databehandling ger friheten att göra ditt arbete borta från skrivbordet eller kontoret. Dessutom ökar användningen av trådlös teknik med spelanordningar och Blu-ray-spelare installationsplaceringen och flexibiliteten hos dessa enheter. Men du kanske inte har en Wi-Fi-adapter på din maskin, eller så har din interna adapter inte tillräckligt mycket för att få signalen där du behöver den ska vara. Trådlöst anslutning av din wifi-antenn utomhus till din dator förbättrar avsevärt räckvidden och anslutningen till Internet och ditt nätverk.

Routeranslutningar

Steg 1

Borra ett 1/2-tums hål i botten av väggen mot sidan av huset där antennen ska placeras. För kabeln genom hålet från utsidan till routerns installerade plats.

Steg 2

Montera utomhusantennen så högt som möjligt med det medföljande fästet och Phillips-träskruvarna. Montera antennen så långt som möjligt från metallbeklädnad och andra stora hinder som t.ex. propantankar utomhus.

Steg 3

Skruva loss den lilla antennen som är ansluten till routern. Skruva i koaxialkontakten på Wi-Fi-antennens utomhuskabel till den matchande kontakten på den trådlösa routern.

Applicera silikonfog i hålen på strukturen för att täta ut fukt.

Ansluta din dator

Steg 1

Anslut ett trådlöst PCMCIA-adapterkort till din bärbara dator eller dator. Om din maskin inte har en PCMCIA-kortplats ansluter du en trådlös USB-adapter till en ledig USB-port.

Steg 2

Klicka på alternativet "Hitta och installera drivrutinsprogramvara" i popup-fönstret. Vänta några sekunder tills enheten installeras på din maskin. Sätt vid behov in drivrutins-CD: n som följer med anvisningarna på skärmen.

Steg 3

Klicka på namnet på ditt trådlösa nätverk när uppmaningen visas under installationen. Ange din lösenfras för att få åtkomst till ditt Wi-Fi-nätverk.

Högerklicka på ikonen för din nya adapter i systemfältet för att använda enheten som standardadapter om du upptäcker att den trådlösa prestandan förbättras med den nya enheten. Du måste utföra denna åtgärd om du uppgraderar till en trådlös "N" -router och din befintliga interna adapter endast är avsedd för "B" eller "G" -band.