Hur får jag tillgång till mobiltelefonposter från Verizon

Du kan komma åt dina Verizon-mobiltelefonposter, inklusive din senaste Verizon Wireless-räkning, genom flera olika metoder.

Vem kan få tillgång till poster

Verizon tillåter endast kontoägaren och behöriga användare att få tillgång till mobiltelefonposter och annan kontoinformation. Du kan göra någon till en auktoriserad användare genom att tilldela den personen som kontoansvarig. Logga in på ditt Verizon Wireless-konto och klicka på länken "Min profil" följt av "Tilldela kontohanterare." Skriv in namnet och e-postadressen för den person som du vill skapa en kontoansvarig och klicka sedan på "Spara". Kontohanterare kan se all din faktureringsinformation.

Åtkomst till poster på Verizons trådlösa webbplats

Besök Verizonwireless.com för att få tillgång till din senaste faktura, Verizon Wireless-dataanvändning per linje, textmeddelandedata och annan information. Du kan komma åt dessa data genom att göra följande:

  1. Ange ditt telefonnummer eller användar-ID och klicka sedan på knappen "Logga in". Du kan bli ombedd att skriva in ditt hemliga frågesvar om du loggar in från en enhet som du inte nyligen har loggat in från.
  2. Ange ditt lösenord och klicka på knappen "Fortsätt".
  3. Klicka på "Faktureringsöversikt" för att se en övergripande sammanfattning av avgifterna på din faktura. Om du är intresserad av att analysera telefonanvändningen på ditt konto mer detaljerat klickar du på "Avgifter per linje" för att se samtalsinformation uppdelad efter varje telefonlinje i ditt konto. Klicka på en föregående månad i rullgardinsmenyn för att se äldre data.

Verizon lagrar upp till 12 månaders mobiltelefonposter på webbplatsen, så om du vill spara poster längre måste du spara posterna själv. Du kan spara någon av dessa poster som ett PDF- eller Excel-dokument genom att klicka på länken på registersidan.

Åtkomst till poster i min Verizon-app

Verizon erbjuder en My Verizon-app på Android- och iPhone-enheter som kan användas för att komma åt mobiltelefonposter på ditt Verizon-konto. Du kan komma åt dessa poster genom att göra följande:

  1. Ladda ner My Verizon-appen från Google Play eller Apple App Store.
  2. Logga in på ditt Verizon-konto med ditt användarnamn och lösenord.
  3. Tryck på alternativet "Meny" i appens övre vänstra hörn och tryck sedan på "Bill". Tryck på alternativet "Visa faktureringsinformation" och tryck sedan på "Visa pappersräkning" för att se detaljerna för ditt Verizon-konto. Du kan se register över ringda / mottagna samtal och sammanfattningar av text / dataanvändning på fakturan.
  4. Tryck på "Historik" -knappen för att se data för andra månader.

Observera att den tillgängliga informationen i My Verizon-appen är begränsad jämfört med den på webbplatsen, eftersom du inte kan utföra vissa funktioner, som att filtrera data.