Hur man ansluter Sharp Aquos till Internet trådlöst

Sharp Aquos TV-apparater som har en integrerad trådlös adapter kan anslutas till ditt hem trådlösa nätverk. Denna funktion ger dig tillgång till Aquos Advantage Live, som ger fjärrhjälp för att testa inställningar och konfigurera din TV korrekt. En trådlös anslutning ger också internetåtkomst för streaming av innehåll eller åtkomst till en mängd olika internetapplikationer. Många moderna routrar stöder Wi-Fi Protected Setup (WPS) som automatiserar anslutningsprocessen, men du kan också ange anslutningsinformation manuellt.

Steg 1

Slå på Aquos TV: n och tryck på "Meny" -knappen på fjärrkontrollen.

Steg 2

Välj "Internetinställning", "Nätverksinställning" och sedan "Anslutningstyp" genom att trycka på upp- eller nedpiltangenterna för att markera ett alternativ och välj sedan "Enter" för att aktivera det.

Steg 3

Tryck på vänster eller höger piltangenter för att markera "Trådlös" och tryck på "Enter".

Steg 4

Välj "Trådlös inställning", "Ändra" och sedan "WPS". Som ett alternativ till att använda WPS, välj "Manuell installation" för att manuellt ange dina anslutningsuppgifter, till exempel SSID-namn, trådlöst säkerhetsprotokoll och lösenfras.

Steg 5

Välj "Tryckknapp" och sedan "Nästa".

Steg 6

Tryck på WPS-knappen på din trådlösa router eller åtkomstpunkt och vänta tills en anslutning upprättas, indikerad med en skärmvisning av anslutningsdetaljerna.

Tryck på "Enter" för att slutföra anslutningen.