Hur man registrerar en telefon som redan är registrerad hos Verizon

Du kan använda vilken Verizon Wireless-mobiltelefon som helst med ditt Verizon Wireless-konto, även om du inte köpte din telefon från Verizon. Så länge telefonen ursprungligen köptes hos en Verizon-återförsäljare och säger "Verizon" på den, kan du använda den på ditt Verizon-konto. Så länge din telefon är en Verizon-telefon aktiverar du den för att börja använda den. Om telefonen redan är aktiv under ett annat Verizon Wireless-telefonnummer måste du dock inaktivera det innan du återaktiverar det till ditt konto.

Steg 1

Kontakta Verizon för att avbryta raden på vilken telefonen redan är aktiverad eller aktivera en ny telefon till den telefonlinjen. Att aktivera en ny telefon till den telefonlinjen inaktiverar automatiskt telefonen så att du kan aktivera den på din linje.

Steg 2

Logga in på ditt Verizon Wireless-konto genom att klicka på länken "Mitt konto" högst upp på Verizon Wireless-hemsidan och ange ditt användarnamn och lösenord (se Resurser). Klicka på länken "Aktivera eller byt enhet". Välj den linje som du vill att din telefon ska aktiveras till. Klicka på "Nästa".

Steg 3

Ange din nya telefons MEID-nummer i rutan och klicka på "Skicka". För att hitta telefonens MEID måste du ta bort batteriet från telefonen. MEID sitter under batteriet på baksidan av din telefon; det är en 14-siffrig kod som alltid börjar med bokstaven A till F, följt av 13 siffror. Du kan enkelt hitta telefonens MEID-nummer eftersom det är tydligt märkt "MEID" följt av numret. När du har angett MEID-numret och skickat det är du klar med att använda din dator för att aktivera din nya telefon.

Slå "* 228" från din nya telefon och tryck på "Skicka". Lyssna på de automatiserade röstmeddelandena. Använd telefonens knappsats för att trycka på numret som motsvarar valet för att aktivera din telefon. Vänta tills den automatiska röstprompten säger att din telefon är aktiverad innan du lägger på och börjar använda din nya telefon.