Kan du inkludera två länkar i Facebook-uppdateringar?

Med Facebook kan du dela en eller flera länkar till externt innehåll i en enda statusuppdatering, men bara den första länken som du anger i uppdateringsfältet visas som en länkförhandsvisning med en miniatyrbild, sidrubrik och kort beskrivning av den länkade sidan. För att inkludera två länkar i din Facebook-statusuppdatering, skriv eller klistra in URL: en för båda länkarna i rutan Uppdateringsstatus högst upp på din Facebook-hemsida.

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto.

Steg 2

Klicka inuti fältet i rutan Uppdateringsstatus högst upp på sidan.

Steg 3

Skriv eller klistra in webbadressen för den första länken du vill dela. Facebook visar automatiskt en förhandsgranskning av den här länken i den nedre halvan av din statusuppdatering.

Steg 4

Skriv ett meddelande eller en beskrivning av innehållet bredvid den första webbadressen.

Steg 5

Klicka på högerpil eller vänsterpilknappar bredvid "Välj en miniatyrbild" för att välja önskad miniatyrbild för länkförhandsgranskningen. Facebook erbjuder endast detta alternativ när det länkade innehållet innehåller bilder.

Steg 6

Skriv eller klistra in webbadressen för den andra länken du vill dela under den första länken i den övre halvan av rutan Uppdateringsstatus. Ange ett meddelande eller länkbeskrivning.

Steg 7

Klicka på verktygsknappen för inbyggd publikväljare längst ned till höger i fönstret Uppdatera status. Välj önskad delningsinställning för statusuppdateringen från snabbmenyn.

Klicka på den blå "Lägg upp" -knappen för att publicera din statusuppdatering med de två länkarna.