Fungerar en Grooveshark URL på Tumblr?

Medan du kan bädda in webbadressen till en Grooveshark-låt eller spellista på Tumblr måste du bädda in Grooveshark-spelarwidgeten tillsammans med webbadressen. Genom att göra det kan du spela Grooveshark-musiken på din blogg. Du kan antingen bädda in Grooveshark Player-widgeten i din bloggs tema eller skapa ett textinlägg och publicera Grooveshark Player-widgeten i inlägget.

Skapa Grooveshark Widget

Öppna Grooveshark-webbplatsen i en webbläsare (se Resurser) och sök sedan efter låten eller spellistan att publicera i ditt Tumblr-inlägg.

Klicka på "Dela låt" -ikonen bredvid en enskild låt, eller klicka på knappen "Dela" på spellistans sida för att dela en spellista. Klicka på "Mer" och sedan på "Bädda in". Koden för den inbäddade widgeten visas i en textruta.

Klicka på knappen "Kopiera till Urklipp" för att kopiera koden till ditt urklipp.

Spelare i inlägget

Öppna en ny webbläsarflik och logga sedan in på din Tumblr-blogg.

Klicka på ikonen "Aa Text" för att öppna formuläret Ny textinlägg.

Klicka på ""länk för att ändra till kodvy.

Högerklicka inuti kodrutan och klicka på "Klistra in" för att klistra in widgetkoden i inlägget.

Klicka på "”-Länk för att aktivera textvy, förhandsgranska spelaren i inlägget och klicka sedan på“ Publicera ”för att publicera Grooveshark-spelaren.

Spelare i tema

Logga in på Tumblr-instrumentpanelen, klicka på pilen bredvid namnet på din primära blogg för att öppna en popup-lista över dina bloggar och klicka sedan på namnet på bloggen för att redigera. Den valda bloggen öppnas i instrumentpanelen.

Klicka på fliken "Anpassa" för att öppna bloggtema i anpassningsläge.

Klicka på länken "Redigera HTML" i menyn Anpassa för att öppna HTML-redigeraren.

Sätt in Grooveshark-spelarens widgetkod på önskad plats i din temakod.

Klicka på "Uppdatera förhandsvisning" för att visa spelaren i förhandsgranskningsfönstret, klicka på "Spara" för att spara dina ändringar och stäng sedan menyn Anpassa.