Hur man höjer signalen och hastigheten för streaming för Netflix

För att strömma Netflix-videor behöver du en lägsta internethastighet på minst 50 megabit per sekund. 3 megabit per sekund rekommenderas. Ju snabbare anslutningen är, desto mjukare blir uppspelningsupplevelsen. Att öka din signal och öka nedladdningshastigheterna eliminerar risken för stammar och hackig uppspelning. Det enklaste sättet att öka din signal är genom att omplacera din hårdvara. Dessutom väljer Netflix automatiskt den videoström som bäst matchar din anslutningshastighet. Du kan också välja den snabbaste strömmen som standard för alla framtida videor.

Steg 1

Gå närmare routern om du använder trådlöst internet. Wi-Fi-mottagning förbättras ju närmare du kommer signalkällan. Flytta din bärbara dator närmare den trådlösa routern eller flytta routern om du använder en stationär dator. En stark signal minskar sannolikheten för dålig prestanda eller en tappad anslutning medan videoklippen spelas upp.

Steg 2

Minska strömkvaliteten för att förbättra uppspelningshastigheterna. Ju lägre kvalitet, desto snabbare laddas videon eftersom den justerade filstorleken är mindre. Videor som är av högre kvalitet kommer att vara mycket större och de är mer benägna att pausa för att buffra. Buffring ger din anslutning tid att komma ikapp genom att förinstallera videon innan den spelas. Logga in på ditt konto på Netflix.com och klicka på "Mitt konto och hjälp." Klicka på "Hantera videokvalitet" och ändra inställningen från "Bästa kvalitet" till "Bra kvalitet".

Undvik att använda Internet medan Netflix körs. Streamingvideor behöver en hel del bandbredd för att spela smidigt utan att stoppa. Om du inte har en 3 Mbps-anslutning eller högre, kommer att använda internet samtidigt att sakta ner videoklippen. Om du kör fildelningsappar eller peer-to-peer-programvara kan uppspelningen påverkas även med en höghastighetsanslutning. Dessa typer av program är utformade för att använda så mycket bandbredd som möjligt, vilket lämnar lite för Netflix.