Lägga till en Santa Hat till ett foto på Facebook

Fira semestern och ge Facebook lite glädje genom att lägga till en jultomtenhatt på ditt Facebook-foto. Med tredjepartsappar och webbplatser kan du enkelt lägga till en hatt och dela det nyligen redigerade fotot på Facebook. När du har lagt till hatten och redigerat bilden efter eget tycke kan du spara bilden på din dator, ställa in den som din profilbild eller bara dela den på din tidslinje för att uppmuntra dina vänner att njuta av jul.

Julfotoeffekter

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto, sök efter "Julfotoeffekter" i sökfältet högst upp på sidan och välj sedan appen "Julfotoeffekt" från sökresultaten.

Steg 2

Klicka på "Tillåt" för att göra det möjligt för appen att få åtkomst till dina foton för redigering.

Steg 3

Klicka på en santa hatt från ikonerna och dra den sedan till bilden.

Steg 4

Klicka på den vita rutan längst ner på hatten och dra den sedan för att ändra storlek på hatten så att den passar bilden. Klicka på "Spara".

Klicka på "Skicka till din vägg" och skriv en kommentar om fotot, om så önskas. Tryck på "Dela" för att placera den på din tidslinje.

Foto

Steg 1

Navigera till Pho.to (se Resurser).

Steg 2

Klicka på "Från disk", välj det foto du vill använda och klicka sedan på "Öppna" så att appen automatiskt hittar ditt ansikte och lägger till en santa hatt.

Klicka på "Spara och dela", klicka på ikonen "Facebook" och klicka sedan på "Dela länk". Du kan behöva logga in på Facebook och auktorisera inlägget om du inte redan är inloggad på din dator.

Twibbon

Steg 1

Navigera till Twibbon (se Resurser).

Steg 2

Klicka på "Lägg till på Facebook" och ge appen rätt att komma åt dina Facebook-foton. Appen visar din profilbild.

Steg 3

Klicka på "Ändra bild" och välj sedan "Facebook". Välj ett album från rullgardinsmenyn och klicka sedan på ett foto för att välja det.

Dra Santa hatt på bilden för att flytta den, och klicka sedan på "Lägg till Twibbon till Facebook" för att appen ska skapa ett nytt album och placera den redigerade bilden i den.