Kan du ansluta Kinect till en första generationens Xbox 360?

Med Kinect kan du spela rörelsebaserade spel på din Xbox. Det släpptes först 2010, samma år som Xbox 360 S-konsolen släpptes. Även om den ursprungligen var avsedd för användning med S-konsolen, kan den användas med både E-konsolen och första generationens Xbox 360-konsol.

Kompatibilitet

Kinect kräver inga speciella pluggar eller adaptrar för att ansluta till första generationens Xbox 360-konsol. Så länge du har de sladdar som ingår i den fristående Kinect-enheten kan du använda den. Beroende på hur du har din första generationens Xbox 360 och dess kringutrustning ansluten kan du behöva ordna om USB-anslutningarna när du ansluter Kinect.

Förbindelse

Kinect levereras med en kabel som delas i två separata kontakter. En är en USB-kontakt och den andra är en strömkontakt. För att ansluta den till den ursprungliga Xbox 360-konsolen, anslut USB-kabeln till baksidan av konsolen och strömkontakten till ett uttag. Om en annan enhet finns i USB-porten på konsolens baksida, flytta den till en av USB-portarna på framsidan.

Positionering

Oavsett var du placerar din Kinect måste den både nå din Xbox-konsol och kunna skanna hela kroppen. Den ska placeras på en plan yta där den vetter direkt mot utrymmet där du spelar och står. Microsoft rekommenderar att du placerar den mellan två och sex meter från golvet och cirka sex tum över eller under tv: n. Förvara den på en plan yta, borta från direkt solljus och minst en fot från ljudhögtalare.

programvara

Programvaran på Xbox 360-konsoler är inte automatiskt redo för Kinect. Din sensor ska levereras med ett Kinect-aktiverat videospel. Placera den i konsolens skivhållare och starta spelet. Du bör vara inloggad på Xbox Live så att du har en internetanslutning. Xbox uppmanar dig att installera ny programvara för att stödja Kinect.