Hur man uppdaterar skivor för en Pacifica GPS

De flesta moderna GPS-system lagrar sina kartor internt, antingen på ett SD-kort eller i sitt eget systemminne. De inbyggda navigationssystemen i Chrysler Pacifica och många andra bilar använder dock en DVD för att lagra kartor. Det betyder att du inte bara kan ladda ner uppdaterade kartor från en webbplats - men att köpa och använda en uppdaterad DVD är enkelt.

Steg 1

Klicka på "Navteq" -knappen på din MyChrysler-ägares sida om du har en. Om inte, navigerar du direkt till Navteq-beställningssidan (se Resurser) och väljer "Inbyggd, fabriksinstallerad", "Chrysler", "Pacifica" och sedan lämpligt modellår från rullgardinsmenyerna till vänster om din skärm.

Steg 2

Lägg till kart-DVD: n i din vagn och slutför kassaförfarandet. Ange ditt val av betalningsmetod och leveransadress när du blir ombedd. När DVD-skivan anländer, förbered dig på att installera den i din bil.

Steg 3

Öppna bakluckan på din Pacifica. Lyft locket på golvförvaringsfacket och leta efter DVD-enheten. Den är inbyggd i vänster sida av förvaringsfacket.

Steg 4

Mata ut den gamla DVD: n. Sätt försiktigt in den nya DVD-skivan med etiketten vänd uppåt. Skivan glider in i DVD-enheten.

Starta din Pacifica och tryck på "NAV" -tangenten vid sidan av din instrumentpanel. Navigationssystemet startar. Om du inte tidigare har använt navigationssystemet uppmanas du att acceptera en ansvarsfriskrivning på skärmen. När du har tryckt på "Acceptera" kommer du till huvudmenyn Navigation. Om du trycker på "NAV" igen växlar du mellan navigeringsmenyn och kartvisaren.