Hur man placerar nya nummer i en LG mobiltelefon

LG Corporation är ett Sydkorea-baserat företag som tillverkar en mängd olika mobiltelefoner för distribution i USA och andra länder. Oavsett din trådlösa tjänsteleverantör, som AT&T och Verizon, är chansen att en eller flera LG-telefoner stöds. Som med alla mobiltelefoner kan du lagra namn och nummer på dina kontakter, som kan läggas till och redigeras efter eget gottfinnande. Även om inte alla LG-telefoner har pekskärmar, är processen för att lägga till en ny kontakts namn densamma.

Lägg till en ny kontakt

Steg 1

Peka på funktionstangenten "Huvudmeny" på din LG-telefon eller använd riktningsknapparna på din telefon för att välja alternativet "Huvudmeny".

Steg 2

Peka på eller välj alternativet "Kontakter" för att komma till en meny som låter dig lägga till en ny kontakt. Välj alternativet "Ny kontakt" med funktionsknappen eller riktningsknapparna. Den här åtgärden öppnar en tom kontaktmall.

Peka på eller välj ett av de tomma siffrorna, till exempel Mobil 1 eller Arbete. Använd knappsatsen för att ange lämpligt nummer i fältet. Lägg till kontaktnamnet på samma sätt. Peka på eller välj "Spara" för att slutföra tillägget av den nya kontakten.

Lägg till ett nytt nummer till en befintlig kontakt

Steg 1

Tryck på funktionstangenten "Huvudmeny" eller använd riktningsknapparna på din telefon för att välja alternativet "Huvudmeny".

Steg 2

Peka på eller välj alternativet "Kontakter". Bläddra igenom din kontaktlista och välj en befintlig kontakt som du vill lägga till ett nummer till. Tryck på eller välj alternativet "Redigera".

Peka på eller välj ett av de tomma siffrorna, till exempel Mobil 1 eller Arbete. Använd knappsatsen för att ange lämpligt nummer i fältet. Redigera kontaktnamnet på samma sätt om så önskas. Tryck på eller välj "Spara" för att spara det nya numret under den befintliga kontakten.