Så här får du tillgång till telefonsvararen på min fasta AT & T-telefon

AT&T tillhandahåller lokal och fjärrservice till sina kunder. När du handlar efter en telefonplan kan du också köpa en fast telefon från AT&T. Dess fasta telefoner gör det enkelt för dig att komma åt ditt svarssystem och lyssna på dina meddelanden. Servicefunktionerna liknar alla andra telefonsvarare; dock har du inte en fysisk telefonsvarare i ditt hem. Istället får du tillgång till röstmeddelandetjänsten via din fasta telefon. Därifrån har du möjlighet att spela in en hälsning, radera meddelanden och skapa ett lösenord.

Steg 1

Slå "* 98" från din AT&T fasta telefon. Detta ger dig omedelbar tillgång till AT&T-telefonsvararen.

Steg 2

Ange "1234" som lösenord. Detta är ett tillfälligt lösenord från AT&T. Följ anvisningarna för att ändra ditt lösenord. Den måste bestå av fyra siffror men inte längre än 15 siffror.

Steg 3

Tryck på "2" för att spela in din hälsning. Spela in ditt meddelande i tonen. Tryck på "1" för att spela upp det. Spela in ditt meddelande om du inte gillar det.

Tryck på "5" för att ställa in tillägg om du har Voice Mail Plus. Detta gör att du kan tilldela vissa uppringare till numrerade anknytningar. Följ anvisningarna för att skapa ytterligare tillägg.