Hur man ändrar Siri Voice Accent på iPhone & iPad

iPhone-användare känner till Siri Voice Accent och fortsätter att använda Siri i sitt amerikanska standardaccent. Du kan dock också ändra Siri Accent på iPhone eller iPad till brittiska, australiska och andra tillgängliga accenter.

Byt Siri Voice Accent på iPhone

Som standard talar Apples populära virtuella assistent Siri på kvinnlig amerikansk accent och inte många inser att det är lätt att ändra Siri-röstaccent, språk och till och med kön för att passa dina egna krav eller för skojs skull.

För närvarande kan Siri Voice Accent ändras till amerikanska, brittiska, australiska, irländska, sydafrikanska röstaccenter.

Dessutom kan du ändra kön till röst accenter för män och kvinnor för de flesta tillgängliga röst accenter.

Så låt oss gå vidare och titta på stegen för att ändra Siri Voice Accent till något du tycker om att lyssna på.

Byt Siri Voice Accent på iPhone

Följ stegen nedan för att ändra Siri Voice Accent på iPhone eller iPad till brittiska, irländska, australiska och andra tillgängliga accenter.

1. Öppna Inställningar på din iPhone, bläddra ner och tryck på Siri & Search.

2. På nästa skärm trycker du på alternativet Siri Voice.

3. På nästa skärm klickar du på Accent som du vill höra Siri tala på din iPhone. På samma skärm kan du välja manlig eller kvinnlig kön.

4. Vänta tills iPhone laddar ner de nödvändiga filerna för att stödja ditt valda röstaccent.

Ändringen i Siri Voice kommer att träda i kraft efter att filerna har laddats ner till din iPhone.

Om du är frånkopplad från WiFi eller mobilnätet under denna installation kan Siri fortfarande börja tala i den nya accenten.

De filer som krävs för att implementera Siri Accent i full kvalitet kommer att laddas ner när din iPhone är ansluten till internet.