Hur man ansluter ett Logitech trådlöst tangentbord

Till skillnad från trådbundna tangentbord måste Logitech trådlösa tangentbord vara ihopkopplade med datorn för att de ska fungera. De använder en trådlös USB-mottagare för att kommunicera med datorn via USB-portar. Logitech trådlösa tangentbord är praktiska eftersom de gör att du kan röra dig utan kablarnas begränsningar. Så länge din dator uppfyller tangentbordets systemkrav är det snabbt att ansluta ett Logitech-tangentbord till en dator som kan göras när som helst.

Steg 1

Sätt i USB-mottagaren som medföljde ditt trådlösa Logitech-tangentbord i en öppen USB-port.

Steg 2

Ladda ner och installera Logitech Unifying-programvaran om du inte har den (se länk i Resurser).

Steg 3

Klicka på "Start | Alla program | Logitech | Unifying | Logitech Unifying Software" för att starta programmet.

Steg 4

Klicka på "Nästa". När du uppmanas att starta om tangentbordet flyttar du reglaget "OFF-ON" på ditt Logitech-tangentbord till "OFF" och sedan tillbaka till "ON". Skjutreglaget är placerat under eller i det övre högra hörnet på ditt trådlösa Logitech-tangentbord beroende på modell.

Steg 5

Vänta tills Logitech Unifying-programvaran upptäcker det trådlösa tangentbordet. När det har upptäckts visas en bekräftelseskärm.

Steg 6

Skriv ett meddelande i den öppna rutan för att testa tangentbordet. Flytta musen runt för att se om markören rör sig med den.

Klicka på knappen "Ja" om anslutningen lyckas och klicka sedan på "Nästa". Klicka på knappen "Slutför" för att slutföra anslutningen.