7 sätt att lägga till HTML-signaturer i Gmail

E-postsignaturer hjälper dig att dela inte bara din grundläggande kontaktinformation utan också direkta hyperlänkar till din webbplats, sociala nätverkssajter eller dina YouTube-videor. Att integrera sådana länkar i en e-postunderskrift har blivit en vanlig marknadsföringsteknik som hjälper dig att marknadsföra dig själv eller din produkt med varje meddelande du skickar. Gmail gör det dock inte lätt för dig att skapa HTML-signaturer för dina e-postmeddelanden. Du behöver lite hjälp från några verktyg från tredje part för att lägga till din HTML-signatur i Gmail.

Ladda ner WiseStamp för Mozilla Firefox eller Google Chrome. Följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet. Välj "WiseStamp" under din webbläsares "Verktyg" -meny. Lägg till din signaturinformation genom att skriva länkarna till dina sociala nätverkssajter och din kontaktinformation. Välj fliken "Design" för att se hur din signatur ser ut och ändra layout. Skapa flera signaturer, till exempel "Personal" och "Business", med hjälp av rullgardinsmenyn längst upp till vänster i dialogrutan. För att lägga till ett e-postmeddelande i Gmail, skriv ditt meddelande och klicka sedan på "WiseStamp" -knappen högst upp på e-postskärmen. Välj din signatur och tryck sedan på "Skicka".

Installera tillägget Blank Canvas Gmail Signatures Firefox och starta om Firefox. Öppna ditt Gmail-konto och starta ett nytt meddelande. Välj "Skapa signatur" från raden med nya knappar bredvid fältet "Från". Skriv in din signaturinformation i den första rutan, inklusive dina HTML-taggar, så ser du en förhandsgranskning av din signatur i den nedre rutan. Välj "Spara signatur". På din e-postskärm väljer du signaturen i listrutan bredvid fältet "Från" för att lägga till din signatur i din e-post.

Installera Greasemonkey-tillägget till din Firefox och installera sedan användarskriptet "Gmail - Insert HTML Signature", version 2.1.1. Starta om webbläsaren. Öppna ditt Gmail-konto. Klicka på den nya länken under Gmail-logotypen: "Infoga HTML-signatur i Gmail-meddelandet." Skriv din signatur och länkar i rutan och använd förhandsgranskningsfönstret för att bekräfta att din signatur är korrekt. Gmail infogar signaturen som du skapar som standard i dina e-postmeddelanden.

Ladda ner tillägget Better Gmail 2 Firefox. Klicka på fliken "Skriv" i Gmail och markera rutan bredvid "HTML-signaturer". Klicka på "OK". Skapa ett nytt e-postmeddelande och klicka sedan på den nya rutan "Skriv signatur" bredvid fältet "Från". Skriv din information, inklusive dina länkar, och välj "Spara signatur". Signaturen ska automatiskt visas i dina e-postmeddelanden.

Använd ett webbdesignprogram som Dreamweaver, FrontPage eller Google Page Creator för att designa din signatur, komplett med HTML-länkar. Kopiera och klistra in HTML-koden längst ner i din e-post i Gmail för att lägga till signaturen.

Skapa din signatur som en bokmärke eller liten Javascript-applet med en online-redigerare. På GeekFG-webbplatsen skapar du din signatur i online-redigeringsrutan. Klicka på rutan längst ner för att "Infoga signatur i slutet av e-post." Klicka för att gå till "Steg 2." Dra och släpp den nyskapade appleten till ditt Google-verktygsfält och skapa sedan ett nytt Gmail-meddelande. Placera markören där du vill att signaturen ska placeras och klicka sedan på appletikonen.

Besök Yahoos MyBlogLog-webbplats för att skapa en HTML-signatur. Logga in med ditt Yahoo ID eller skapa ett nytt, gratis konto. Gå till "Personlig profil" och välj "Widgets". Klicka på "Redigera signatur" och skriv sedan din signatur med dina HTML-länkar. Kopiera och klistra in HTML-koden i din Gmail-e-post i valfri webbläsare för att manuellt lägga till din signatur med länkar.