Så här tar du bort AOL och sparar favoriter

Alla dessa webbplatser som du placerar i AOL Favorites "moln" kan representera en stor del av ditt företags personlighet och aktivitet på webben. Så att hålla all den informationen trots att du vill ta bort ditt gratis AOL-konto är ett klokt drag - även om du kanske tycker att processen är lite tråkig. Från och med augusti 2013 är det mest direkta sättet som AOL ger dig att spara dina AOL-favoriter genom att komma åt din AOL-favoritprofil och kopiera och klistra in dina favoriter någon annanstans, en i taget. När du har gjort det är det dock mycket snabbare att radera AOL.

Sparar favoriter

Gå till din AOL Favorites-lista. Håll markören över den första listan och klicka på pennikonen (redigera).

Markera webbadressen och kopiera den genom att trycka på "Ctrl-C."

Tryck på "Ctrl-V" för att klistra in den kopierade URL: en i ett textdokument eller din webbläsares "Bokmärken" eller "Favoriter" -menyn.

Upprepa denna process för varje favorit. Spara ändringarna.

Tar bort AOL

Besök AOLs hemsida och logga in på ditt konto.

Klicka på "Alternativ" och välj sedan "Kontoinfo" i rullgardinsmenyn. Ange svaret på din säkerhetsfråga om AOL ber dig om det och klicka på "OK".

Klicka på "Hantera mina prenumerationer och andra kontouppgifter" och svara på din säkerhetsfråga igen om AOL ber om det.

Klicka på "Hantera mina prenumerationer" på följande sida och klicka sedan på "Avbryt" på nästa sida. Välj en anledning till din avbokning i listrutan och klicka sedan på "Avbryt AOL."