Hur man laddar ner en ringsignal på en Samsung-mobiltelefon

Att hitta ringsignaler till din Samsung-mobiltelefon är inte så svårt. Flera webbplatser på Internet erbjuder Samsung ringsignaler som du kan ladda ner. Du behöver inte betala en avgift för låtarna eller gå med i en ringsignaltjänst. När du har valt en gratis ringsignal till din Samsung-mobiltelefon använder du Bluetooth på din dator för att överföra ringsignalen till din telefon.

Steg 1

Ladda ner gratis ringsignaler till din Samsung-mobiltelefon från Internet (se Resurser). Leta efter ringsignaler som sparas i filformat MP3, WMA eller OGG och inte större än 300 kilobyte i storlek. Följ webbplatsens instruktioner för att välja en ringsignal. Välj modell av din Samsung-mobiltelefon från menylistan.

Steg 2

Klicka på konstbilden eller textlänken för den ringsignal som du vill höra på din telefon. Klicka på knappen "Hämta". Efter några sekunder visas en popup-ruta på skrivbordet. Klicka på knappen "Spara" för att ladda ner ringsignalen till din dator.

Steg 3

Aktivera Bluetooth på din dator och mobiltelefon. Se till att din mobiltelefon är inom räckhåll och mindre än 30 meter från din dator. Ange ett fyr- eller sexsiffrigt lösenord på din dator. Bluetooth söker efter din mobiltelefon och uppmanar dig att ange ett lösenord. Ange samma fyr- eller sexsiffriga lösenord som du använde på din dator för att para ihop båda enheterna.

Steg 4

Leta upp filvägen där du sparade ringsignalen på din dator. Högerklicka på ringsignalens filnamn. Välj "Bluetooth" från snabbmenyn för att överföra ringsignalen från din dator till din Samsung-mobiltelefon.

Vänta tills du hör ett varningsljud på din mobiltelefon som indikerar att överföringen lyckades.