Hur man tänder en Kindle Fire till engelska inställningar

Menyn och gränssnittet på Kindle Fire kan visas på ett av flera språk. Så snart du sparar dina nya inställningar visas det nya språket. Kindle Fire kan konfigureras för att använda franska, kanadensiska franska, spanska, tyska, italienska, japanska och både amerikanska och brittiska engelska. Enheten behöver inte vara ansluten till Internet för att ändringar ska påverka.

Steg 1

Skjut nedåt i toppmenyn och tryck sedan på "Mer". Ikonen "Mer" är ett grått plustecken i en vit cirkel, längst till höger i ikonlistan högst upp i rullgardinsmenyn.

Steg 2

Välj "Språk och tangentbord". Det är det fjärde objektet i listan över menyn "Inställningar" som öppnas när du trycker på "Mer".

Steg 3

Tryck på "Enhetsspråk", vilket är det första alternativet på menyn "Språk och tangentbord". Språket som för närvarande är aktivt på enheten listas under "Enhetsspråk".

Klicka på "Engelska (USA)", vilket är det andra alternativet i menyn. Om du hellre vill använda engelska engelska trycker du på "Engelska (Storbritannien)", vilket är det första menyalternativet. Kindle Fire aktiverar det nya språket så snart du trycker på det.