Hur man använder Instagram på Webstagram

Med Instagram-tjänsten kan du dela foton och videor från din mobila enhet till sociala nätverkstjänster men erbjuder begränsad funktionalitet på en dator. För att fylla detta tomrum erbjuder tjänster som Webstagram ett webbaserat gränssnitt för att komma åt och interagera med ditt Instagram-konto. När du väl har länkat ditt Instagram-konto till Webstagram kan du visa och dela foton samt utföra åtgärder som att följa och följa upp användare. För att kunna använda Webstagram måste du ha ett befintligt Instagram-konto.

Ställa in webbstagram

Steg 1

Logga in på Webstagram-webbplatsen (länk i Resurser) med din Instagram-kontoinformation.

Steg 2

Klicka på knappen "Följ" om du vill få Webstagram-uppdateringar på Twitter. Klicka på "X" -knappen om du inte vill använda den här funktionen.

Klicka på knappen "Inställningar" högst upp på sidan och justera alternativen efter dina önskemål. Här kan du lägga till nyckelord på din användarsida, ställa in synligheten för din Webstagram-sida samt justera dina e-post- och landsinställningar. Klicka på knappen "Spara inställningar" när du är nöjd med din kontoinställning.

Använda Webstagram

Steg 1

Logga in på Webstagram och klicka på "Populär" för att se några av de mest populära inläggen från Instagram.

Steg 2

Klicka på "Sök" och ange ett nyckelord för att hitta innehåll som har taggats med nyckelordet.

Steg 3

Klicka på "Mina foton" för att se dina egna Instagram-uppladdningar. Använd knapparna på sociala medier under bilderna för att dela ditt arbete.

Steg 4

Klicka på "Gillade" för att visa alla foton som du gillade på Instagram.

Steg 5

Klicka på "Hot" för att se en analys av de bästa filtren, taggarna och användarna på Instagram.

Steg 6

Klicka på "Dagens foto" för att se dagens mest populära foto på Instagram.

Klicka på "Verktyg" för att se resurserna för att skapa din egen "Följ mig" -knapp eller Instagram-galleriet som du kan använda på en blogg eller webbplats.