Waze-appgranskning

Waze är en populär GPS-baserad app för smartphones som ger användarna trafikinformation i realtid, vägvarningar och gaspriser baserade på livedata som skickas in av dess stora användare av användare.

Waze, som utvecklats i Israel, vann bästa övergripande mobilapp-pris vid Mobile World Congress 2013 i Barcelona, ​​Spanien, och slog populära appar som Dropbox och Flipboard.

Waze blev så populär att det förvärvades av Google 2013 för en rapporterad 1, 2 miljarder dollar. Avtalet satte rekord för den största utbetalningen till anställda i den israeliska högteknologiska historien, med 100 Waze-anställda som fick 1, 2 miljoner dollar vardera.

Waze-app: Funktioner

Waze är gratis att ladda ner och använda. Appen gör det möjligt för användare att rapportera olyckor, trafikstockningar, bränslepriser, polisens närvaro och den gör det också möjligt för användare att uppdatera information om vägar och landmärken med en online kartredigerare.

Trafikinformation i realtid

Baserat på live-feedback från dess växande användare av användare (100 miljoner!), Kan Waze tillhandahålla trafikinformation i realtid, plats för trafikstockningar, vägblockeringar och plats för bensinstationer med billigaste bränslepriser vid en given punkt.

Waze väljer den mest effektiva rutten för sina användare och hjälper dem att komma till sin destination snabbare, vilket sparar tid och pengar som spenderas på bensin.

Röstnavigering

Precis som en GPS ger Waze röststyrd navigering med tur för tur. Det som gör det roligare att använda jämfört med en traditionell GPS är dess community av användare och underhållningsvärde.

Förutom guidad navigering och andra användningsområden, underhåller Waze förare med pop-ups med kändisar som Arnold Schwarzenegger, Stallone och andra som ger sina mest populära filmlinjer.

Automatisk omdirigering

Waze omdirigerar automatiskt din dagliga rutt när det inträffar olyckor, vägstängningar eller trafikstockningar.

Om din destination innebär en rutt med en kraftigt tilltäppt gata tar Waze-applikationen dig automatiskt till din destination via en annan gata.

Nedan listas funktioner som skiljer Waze från traditionell GPS och andra GPS-baserade applikationer.

• Gemensamma rapporterade varningar: Tillsammans med realtidstrafik och information om vägen rapporterar andra användare av Waze ofta också olyckor, faror, vägstängningar, polisfällor och mycket mer.

• Live Maps: Wazes kartor redigeras och uppdateras ständigt av Waze-kartredigerare. Det är troligt med Waze att du aldrig får en gammal föråldrad karta.

• ETA-delning: Eftersom Waze är en social GPS låter den sina användare dela sin beräknade ankomsttid (ETA) med sina vänner eller låta familjen veta när de kommer hem. Som Waze-användare kan du också se din väns ETA när du reser till samma destination.

• Anpassning: Waze anpassar sig efter dina krav genom att lära dig om pendeltimmar, önskade destinationer och rutter.

• Bensinstationer : Waze-användare får också uppdateringar av bensinpriserna och berättar om den billigaste bensin som finns på väg till deras destination.

• Vänner: Appen låter användare lägga till sina Facebook-vänner och kontakter och har en knapptryckning på Facebook och kalenderhändelser.

Tillgänglighet och prissättning

Waze är gratis tillgängligt i Google Play Store, iTunes app store, Windows store och även på BlackBerry App World.

Precis som andra gratisappar visar Waze också annonser. Det visar annonser till användare baserat på deras resehistorik och visar dem företag och platser som kan vara intressanta för dem.