Hur man gör din iPhone högtalare

När du ringer ett samtal på din iPhone har du valet att höra ljud genom antingen öronstycket eller genom iPhone: s inbyggda högtalare. Det är också möjligt att lyssna på musik från iPhone: s iPod via en högtalare, snarare än via hörlurar. Oavsett vilken av dessa funktioner som har krävt att du använder din iPhones högtalare, justera volymen för att göra den högre är en enkel, enkel process.

Steg 1

Ringa ett telefonsamtal och slå på högtalartelefonen genom att trycka på ikonen "Telefon", ange ett telefonnummer eller välja ett i telefonboken, trycka på "Ring" och sedan på "Högtalare" -knappen.

Steg 2

Tryck på "iPod" -ikonen, sedan namnet på ett album eller en artist och sedan namnet på en låt för att spela låten.

Steg 3

Höj volymen på din iPhone-högtalare. Tryck på den övre halvan av knappen längst upp till vänster på din iPhone-skärm och tryck sedan successivt tills du har nått önskad volym. Det är viktigt att du antingen ringer eller lyssnar på en låt när du gör det eftersom att trycka på den här knappen på en inaktiv iPhone helt enkelt ökar ringvolymen.

Kontrollera din iPod-applikations volymgräns om du vrider högtalaren hela vägen och den fortfarande verkar mjuk. Tryck på "Inställningar", "iPod", "Volymbegränsning". Skjut cirkeln på det blå fältet hela vägen till höger för att öka din iPods volym till maximal.