Hur man tittar på NBA på Internet

Om du är ett stort fan av NBA kan brist på tillgång till en TV vara en smärtsam upplevelse - särskilt under ett viktigt spel. Men det här olyckliga scenariot behöver inte alltid hålla koll på ditt favoritlag; det finns ett antal sätt att titta på vissa live NBA-spel online var du än befinner dig. Allt du behöver är en telefon, surfplatta eller bärbar dator och du kan få tillbaka huvudet i spelet.

NBA.com, League Pass bredband

Det är möjligt att se vissa basketmatcher på ordinarie säsong online via den officiella NBA-webbplatsen. Om du är villig att betala prenumerationsavgiften kan du titta på lokala och icke-lokala spel via din bredbandsanslutning. När du har registrerat dig för ett standard NBA League Pass-konto kan du använda ditt kontonummer och leverantörsnamn för att autentisera ditt konto online. Du kommer att kunna titta på alla live NBA-spel på din dator, oavsett var i landet spelet spelas.

ESPN.com, ESPN3

Valda NBA-spel är tillgängliga för visning på "Watch ESPN" via ESPN: s webbplats. Se ESPN gör direktsändning på olika ESPN-kanaler tillgängliga för bekväm visning på dina datorer, bärbara datorer, smartphones och surfplattor. Titta på ESPN är gratis för personer som redan har tillgång till ESPN via sin kabelleverantör. Allt du behöver göra för att börja titta är att ladda ner WatchESPN-appen från App Store eller Google Play Store och följa de enkla instruktionerna. Dessutom är gratis streaming av ESPN3 tillgänglig för studenter och vissa amerikanska militärmedlemmar som har tillgång till deras organisations nätverk. Eftersom endast vissa högprofilerade NBA-spel sänds på ESPN kommer ditt urval online att vara begränsat.

ABC “Titta på ABC” -app

ABC sänder ett visst antal högprofilerade NBA-spel under hela säsongen, inklusive hela NBA-finalen. Om du är på språng och vill titta på dessa spel på din telefon, surfplatta eller bärbara dator kan du ladda ner en app som heter "Watch ABC" som är tillgänglig för dina persondatorer, Apple-enheter och Kindle Fire-enheter. Så länge spelet i fråga är ett som ABC är slitsat för att sända på tv kommer du att ha tillgång till det via Watch ABC-appen. Denna tittarupplevelse är gratis för alla kunder som har verifierats via sin kabelleverantör.

TNT Övertid

TNT sänder vissa NBA-spel under hela säsongen, och dessa spel är också tillgängliga att se via gratis HD-streaming via TNT Overtime. Inte bara kan du titta på utvalda spel live på din dator eller bärbara dator, men du har tillgång till ett antal funktioner som du inte skulle få med en vanlig tv-sändning. Med TNT Overtime kan du ändra kameravinklar, titta på flera vinklar samtidigt och till och med välja att följa enskilda spelare när de springer upp och ner på banan. På samma sätt som ABC: s "Watch ABC" -app är TNT Overtime, tillgänglig via TNT: s webbplats, begränsad till de spel som sänds på kabelkanalen.

Platsöverväganden

Alla ovanstående webbplatser kan nås i USA och de flesta större städer över hela världen, enligt CA Technologies webbplats. Det är dock omöjligt att garantera webbplatsens tillgänglighet i alla fall. För att vara säker på om du kommer att få åtkomst till dessa tjänster från din specifika plats, kontakta din kabelleverantör för kända kompatibilitetsproblem.