Så här laddar du ner kartor på en TomTom One (8 steg)

TomTom GPS-enheter är utformade för att rymma regelbundna uppgraderingar, så att ägare kan anpassa sina enheter och hålla kartor uppdaterade. Du kan ladda ner kartor direkt från TomTom till enheter som stöds, till exempel TomTom One. Dessutom kan TomToms HOME-programvara användas för att ladda ner kartor, lagra dem på din dator och överföra dem till och från GPS-enheten efter behov.

På TomTom One

Steg 1

Tryck på "Inställningar" från TomToms huvudmeny.

Steg 2

Leta reda på och tryck på ikonen "Hantera kartor".

Tryck på "Ladda ner en karta." Enheten ansluter och hittar tillgängliga kartor.

Använda TomTom HOME

Steg 1

Anslut din TomTom One till en dator med webbåtkomst med enhetens USB-kabel. TomTom HOME identifierar GPS-enheten och laddas automatiskt.

Steg 2

Säkerhetskopiera dina befintliga kartor. Klicka på "Hantera min enhet", klicka sedan på "Objekt på enhet" och välj dina kartor. Klicka på "Kopiera till dator" och "Klar".

Steg 3

Klicka på "Uppdatera min enhet." Nya kartor du har köpt visas i listan över tillgängliga uppdateringar. Klicka på "Uppdatera och installera". Om din TomTom One har plats för både gamla och nya kartor fortsätter installationen. Om minnet är otillräckligt uppmanas du att ta bort den gamla kartan.

Steg 4

Välj en gammal karta om du vill ta bort den. Förutsatt att du har säkerhetskopierat kartan till din dator kan du återställa den senare om så önskas. När du har tillräckligt med ledigt utrymme fortsätter installationen.

Klicka på "Klar" när nedladdningen är klar och klicka sedan på den blå "Mata ut" -knappen längst ner till höger på skärmen. Det är nu säkert att koppla bort din TomTom One.