Hur man kontrollerar Verizon Voice Mail från en dator

Verizon är ett telekommunikationsföretag med ett brett utbud av tjänster tillgängliga för sina kunder, inklusive höghastighetsinternet, mobiltelefon- och TV-tjänster och hemtelefonservice. Med så mycket teknik till sitt förfogande kan Verizon erbjuda hemmetelefonkunder funktioner som möjligheten att kontrollera röstbrevlåda från vilken internetansluten dator som helst. Funktionen heter Verizon Call Assistant; du måste skapa ett online-konto för bostäder för att komma åt det.

Steg 1

Rikta din webbläsare till registreringssidan "My Verizon". Följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig, vilket inkluderar att skapa ett användarnamn och lösenord. För att slutföra registreringen måste du ha ditt kontonummer och det senaste beloppet som betalats på din Verizon-faktura eller ditt senaste fakturabelopp.

Steg 2

Navigera till inloggningssidan "Verizon Call Assistant" och ange ditt användarnamn och lösenord. Klicka på "Jag godkänner Verizon att få åtkomst till mina kontoposter" och klicka på "Skicka".

Steg 3

Klicka på "Samtal och meddelanden" i den vänstra navigeringsmenyn. Detta laddar nya data i huvudfönstret och delar din lista med samtal och röstmeddelanden i två flikar.

Steg 4

Klicka på fliken "Röstmeddelanden" för att se en lista med röstmeddelanden.

Klicka på knappen "Spela upp" för att lyssna på motsvarande meddelande i den raden.