Så här hittar du ett AT&T Samsung Flip-modellnummer

Att känna till modellnumret på din Samsung flip-telefon är viktigt om du behöver hitta tillbehör eller ersättningsbatterier. Även om telefoner kan dela modellnamn över flera operatörer kan de faktiska modellnumren vara operatörsspecifika, så du kan inte bara ange namn. Att ta en minut för att bestämma telefonens modellnummer kan hindra dig från att köpa fel tillbehör, vilket sparar tid och pengar.

Titta under batteriet

För att hitta ditt modellnummer, ta bort telefonens baksida (om tillämpligt) och batteriet. På etiketten under batteriet på baksidan av telefonen finns en alfabetssoppa med bokstäver och siffror, men den du berörs av kommer att ha "modell nr" tryckt bredvid den. De flesta Samsung-telefoner kommer att ha detta som den översta raden under varumärket, bärarlogotypen och produktbeskrivningen. Om du har problem med att hitta den letar du efter numret som börjar med SPH, SGH eller SCH - det här är de vanligaste modellnummerprefixen för Samsung-telefoner.

Andra alternativ

Om du inte har telefonen framför dig har du inte tur. Kontrollera en kopia av din faktura för att se om telefonens modellnummer finns med din plandata. Om du inte har köpt telefonen från AT&T kommer den att ha ett register över modellnumret så att ett snabbt samtal till kundtjänst kan rensa upp saker.