Så här hanterar du din kö på Netflix från en iPhone

Netflix startade ursprungligen som en online-uthyrningstjänst online och har sedan dess utvecklats till en av de ledande leverantörerna av digital streaming av underhållning. Netflix låter dig titta på filmer och tv-program online inte bara från din dator utan också från dina mobiltelefoner inklusive iPhone. IPhone-versionen av Netflix erbjuder samma funktionalitet som PC-versionen, inklusive möjligheten att hantera din kö, som är listan över videor och tv-program du har sparat för att titta senare. Du kan lägga till eller ta bort alla objekt från din Netflix-kö med iPhones pekbaserade teknik.

Steg 1

Starta Netflix-applikationen på din iPhones startskärm. Om du inte redan har laddat ner den här appen är den tillgänglig som en gratis nedladdning från iPhones App Store.

Steg 2

Ange ditt Netflix användarnamn och lösenord och tryck på "Logga in".

Steg 3

Svep fingret vertikalt över skärmen för att komma åt olika videorader. Raden märkt "Instant Queue" finns vanligtvis som den andra raden i Netflix-appen.

Steg 4

Svep fingret horisontellt på raden "Direktkö" för att bläddra åt vänster och höger genom filmerna och tv-programmen i din kö.

Steg 5

Tryck på ett tv-program eller en film för att visa en beskrivning av innehållet, användarens betyg för programmet och tillgängliga avsnitt att titta på.

Steg 6

Tryck på "Spela" -ikonen i det övre vänstra hörnet för att spela nästa avsnitt av TV-programmet eller för att starta filmen. Om du vill titta på ett visst avsnitt i ett program trycker du på "Spela" -ikonen bredvid det avsnittet i avsnittslistan.

Steg 7

Ta bort en föreställning från din kö genom att trycka på ikonen "- Omedelbar kö".

Lägg till en show i din omedelbara kö genom att trycka på ikonen "+ Omedelbar kö" på alla program som inte finns i din kö.