Hur man emulerar en webbkamera

Människorna i andra änden av din videochatt är kanske inte riktiga om de använder webbkameraemuleringsprogram. Dessa program ger dig möjlighet att sända videor och bilder på alla webbplatser, chattjänster eller program som kräver en webbkamera. Om du till exempel spelar in en video av dig själv som pratar kan du använda en webbkameraemulator för att spela upp videon i en videochatt. Din chattpartner skulle tro att du kommunicerade live med en riktig webbkamera.

Efterlikna med perfekt falsk webbkamera

Perfect Fake Webcam simulerar en webbkamera och levereras med ett webbkamerainspelningsverktyg. Om du har en riktig webbkamera kan du använda inspelningsverktyget för att spela in vad din riktiga webbkamera ser. Programmet sparar inspelningar som AVI, men du kan ställa in Perfect Fake Webcam så att den komprimerar inspelningar du gör. Om du gillar webbkameraeffekter, använd en av de medföljande effekterna som programvaran har för att förbättra dina virtuella webbkamerasändningar och videochatsessioner.

Låt Magic Camera bli din webbkamera

Installera Magic Camera och du kan också använda den för att efterlikna en fysisk webbkamera. Den har specialeffekter och popup-animationer som du kan visa i dina videosändningar. Du kan använda programmets bild-i-bild-effekt för att lägga en video ovanpå en annan. Om du behöver ytterligare effekter kan du ladda ner dem från företagets webbplats. Magic Camera innehåller ett virtuellt ljudkortverktyg som ger din dator att spela in allt ljud du kan höra.

Använd falsk webbkamera för att fejka en webbkamera

Liksom många andra webbkameraemulatorer låter Fake Webcam dig delta i videochatt-sessioner utan att ansluta en riktig webbkamera till din dator. Fake Webcam har en funktion som ger dig möjlighet att växla mellan en riktig webbkamera och Fake Webcam när du vill. När du har startat programmet kan du välja en video du vill sända och förbättra den med inbyggda specialeffekter.

Webbkameraemuleringstips

När du har installerat ett webbkameraemulatorprogram, läs dess instruktioner för att lära dig hur du använder det. Dessa program har användargränssnitt som hjälper dig att konfigurera inställningar, välja videor som ska sändas och lägga till specialeffekter till dem. Om du vill testa din webbkameraemulator kan du besöka en online-webbplats som YouTube-webbplatsen som låter dig använda din webbkamera för att spela in en YouTube-video (länk i resurser). När du har gett webbplatsen behörighet att komma åt webbkameraemulator ser du vad emulatorn sänder. Du behöver ett YouTube-konto för att utföra den här uppgiften.