Hur man blockerar ett mobiltelefonnummer permanent

Att blockera ett mobilnummer är viktigt för att behålla integriteten från vissa grupper, som tenderar att oupphörligt ringa tillbaka om de har ditt nummer. Att blockera ett nummer permanent är också förvånansvärt enkelt och låter dig fortfarande låta ditt umber ses om du behöver det.

Först slår du på telefonen och låser upp den om du håller den låst. Ring sedan din nätoperatör. De kan vanligtvis nås genom att ringa 611 i USA.

När du kommer igenom, be om ett linjeblock som permanent blockerar ditt nummer när du ringer alla utgående samtal. Kom bara ihåg att när du ringer till människor och de inte svarar vet de inte att det är du, nödvändigtvis. Vissa människor brukar inte alls svara på okända nummer om de är telefonsäljare etc.

När du ringer till någon som du vill se ditt nummer, var noga med att ringa * 82 före numret. Detta kommer att få ditt nummer att visas som normalt, men bara för det enda numret som du ringer efteråt.

Tips

Om du vill dölja ditt nummer tillfälligt ringer du 67 innan du ringer numret. Detta döljer ditt nummer endast för enstaka samtal.

Varningar

Räddningstjänster och liknande ser alltid ditt nummer, du kan bara spärra ditt nummer från vanliga mottagningsnummer.