Hur man läser Tumblr på en flipboard

Flipboard är en gratis nyhetsläsare och innehålls curator-applikation som är tillgänglig för iOS-, Android-, BlackBerry- och Windows-smartphones och surfplattor. Flipboard stöder en mängd sociala nätverk, inklusive Facebook, Twitter, Instagram och Tumblr. Om du har ett Tumblr-konto kan du ansluta det till din Flipboard-app.

Skapa ett Flipboard-konto

Innan du kan lägga till ditt Tumblr-konto i Flipboard måste du skapa ett Flipboard-konto inifrån appen. Konton kan inte skapas på webben. Skapa ett konto med antingen din e-postadress eller genom att ansluta ditt Facebook-konto till appen. Du kan komma åt ditt Flipboard-konto på en mängd olika enheter efter att det har skapats. Om du redan har ett Flipboard-konto loggar du in på den enhet som Flipboard-appen är installerad på.

Lägg till ditt Tumblr-konto

Öppna innehållsguiden genom att knacka på det röda bandet längst upp till höger i appen. Tryck på "Konton" -menyn för att visa en lista över sociala nätverk som stöds. För att lägga till ditt Tumblr-konto, tryck på "Tumblr" från listan över sociala nätverk, ange din inloggningsinformation och klicka på "Logga in." Tumblr kommer att uppmana dig att ge läs- och skrivåtkomst till Flipboard. Klicka på "Tillåt" för att slutföra anslutningen av ditt Tumblr-konto till Flipboard-appen.

Få åtkomst till ditt Tumblr-konto

Få åtkomst till ditt anslutna Tumblr-konto genom att trycka på det röda bandet och sedan "My Flipboard". Bläddra igenom listan över prenumerationer till ditt Tumblr-konto. Tryck på Tumblr-ikonen för att ta fram din instrumentpanel och inlägg från Tumblr-användare du följer. Du kan bläddra genom Tumblr-inlägg genom att svepa uppåt eller nedåt på skärmen. Du kan också komma åt ditt Tumblr-konto från sidan Cover Stories genom att bläddra nedåt tills du ser ikonen Tumblr.

Få åtkomst till dina tumblrinställningar

Du kan komma åt en mängd olika Tumblr-funktioner genom att trycka på rullgardinsmenyn "Tumblr". Härifrån kan du komma åt din instrumentpanel, inlägg du gillar, dina Tumblr-bloggar, personer du följer och personer som följer dig. Skapa nytt innehåll för Tumblr genom att knacka på det röda bandet, knacka på ikonen "Skriv" för penna och papper och välja Tumblr från rullgardinsmenyn. Skriv ditt meddelande, bifoga en bild om så önskas och tryck på "Skicka" för att skicka meddelandet till din Tumblr-blogg. Om du har mer än en Tumblr-blogg, välj den blogg som du vill skicka meddelandet till.