Hur man registrerar Kindle till en annan person

Amazon Kindle kräver ett Amazon-konto för att synkronisera böcker och prenumerationer som du köper från Amazonas webbplats eller på Kindle. Om du får en Kindle i gåva eller planerar att sälja den kan du avregistrera enheten så att en ny användare kan använda sin Amazon-e-postadress och lösenord för att registrera Kindle. Att avregistrera Kindle tar också bort tillgång till inköpt material.

Steg 1

Tryck på nedåtknappen på din Kindle-kontroller tills du markerar "Inställningar" och tryck på den mellersta kontrollknappen för att välja. Välj "Avregistrera" på skärmen och välj "Avregistrera" för att bekräfta.

Steg 2

Anslut din Kindles USB-kabel till din dator om du vill radera några filer på enheten innan du överför din Kindle till en ny användare. Klicka på "Start" följt av "Dator" och dubbelklicka på din Kindle-ikon. Dubbelklicka på mappen "Dokument", "Musik" eller "Ljudbar" för att visa en lista med filer. Högerklicka på vilken fil du vill ta bort och välj "Ta bort". Högerklicka på din Kindle-ikon på "Dator" och välj "Mata ut" för att säkerhet ta bort enheten från din dator. Koppla bort USB-kabeln när du är klar.

Välj "Inställningar" med Kindle-styrenheten och välj "Registrera". Ange Amazon-kontoinformationen för den nya ägaren och välj "OK" för att överföra ägandet.