Hur man omvandlar iPhone till tidigare uppdatering

Många användare vill hålla sina iPhones uppdaterade med den senaste firmware, medan andra föredrar att hålla sig till tidigare versioner av iOS för bekanta funktioner och navigerbarhet. ITunes erbjuder inte ett sätt att automatiskt återgå till en äldre firmwareversion, så du måste manuellt ladda ner och installera den. När du har laddat ner önskad version av iOS-firmware är det en snabb och enkel procedur att installera den på din iPhone.

Steg 1

Ladda ner och installera den version av iOS som du vill återställa med länkarna i avsnittet Resurser. Spara firmware på en minnesvärd plats på din dator. Observera att många andra webbplatser också erbjuder tidigare versioner av iOS-firmware för nedladdning.

Steg 2

Anslut iPhone till din dator med den medföljande USB-datakabeln. Om iTunes inte startar automatiskt öppnar du programvaran manuellt. Låt iTunes känna igen din enhet.

Steg 3

Markera din iPhone i listan under rubriken Enheter i den vänstra kolumnen. Håll "Alt-Shift" intryckt medan du klickar på "Återställ" -knappen i iTunes-huvudfönstret.

Steg 4

Bläddra till den plats där du sparade din iOS-firmware. Välj filen som har ett ".ipsw" -tillägg och klicka på "Öppna" eller "OK".

Låt återställningsprocessen slutföras. Klicka sedan på knappen "Mata ut" bredvid iPhone-namnet i den vänstra kolumnen.