Hur man stänger av kön på Tumblr

Varje blogg på Tumbler har en funktion som gör att du kan lagra inlägg i en kö. Din blogg publicerar sedan inläggen automatiskt i kön vid förinställda tider och intervaller för att hålla innehållet på din blogg nytt och nytt. Tumblr publicerar inläggen kontinuerligt tills kön har slut på inlägg. Även om det inte finns något sätt att tillfälligt pausa din Tumblr-kö medan du behåller det aktuella innehållet, kan du avbryta bloggen från att lägga upp några köinlägg genom att radera dem alla från din kö.

Logga in på ditt Tumblr-konto och välj den blogg vars kön du vill stänga av i listrutan.

Klicka på fliken "Kö" för att se alla inlägg som du har köat på bloggen. Med Tumblr kan du lagra upp till 300 inlägg vid varje given tidpunkt.

Klicka på kugghjulsikonen i inlägget du vill ta bort och välj "Ta bort" i popup-menyn som visas för att radera den från din kö. Upprepa detta steg för att ta bort alla inlägg från din kö och stänga av alla dina inlägg i kö.

Tips

För att starta om din kö, klicka på nedåtpilen bredvid knappen "Lägg upp" eller "Reblog nu" i ett blogginlägg och välj "Kö" i popup-menyn. Klicka sedan på "Kö" -knappen för att lägga till den i din kö, som omedelbart startar om sitt vanliga bokningsschema med det nya inlägget. Du kan köa upp till 50 inlägg åt gången.

Varningar

Tumblr sparar inte raderade köinlägg. Klicka på "Publicera" i dina inlägg i kö för att ta bort dem från din kö genom att publicera dem på din blogg istället för att ta bort dem. För att spara inläggen för att återlogga vid ett senare tillfälle måste du besöka varje inlägg och lägga till ett bokmärke i din webbläsare och sedan manuellt publicera eller reblogga varje inlägg för att göra det live.

Du kan också spara köet för ett senare datum genom att konvertera det till ett utkast. Klicka på kugghjulsikonen i inlägget och välj "Redigera". Klicka på nedåtpilen bredvid knappen "Köinlägg", välj "Spara som utkast" och klicka sedan på knappen "Spara utkast". Du kan komma åt dina inläggsutkast genom att klicka på fliken "Utkast" i din bloggs instrumentpanel.