Jag kan inte installera paket med enstaka språk i MS Office 2010

Microsoft Office 2010 erbjuder stöd för dussintals olika språk, från arabiska till ukrainska. För att ändra ditt gränssnitt till ett av språken måste du först ladda ner och installera ett språkpaket från Microsoft och sedan aktivera det från språkinställningarna i dina Word-alternativ. Om du inte lyckas aktivera det nya språket från Word är den mest troliga orsaken att du använder fel version av språkpaketet.

Versioner av språkpaket

Det är viktigt att börja med rätt version av språkpaketet. Språkpaket som är utformade för Office 2007 eller Office 2013 fungerar inte med Office 2010. När du laddar ner ett av de gratis språkgränssnittspaketen väljer du 32-bitarsversionen med "x86" i filnamnet om du använder 32-bitars Office och välj 64-bitarsversionen med "x64" i namnet om du använder 64-bitars Office.

Registreringsproblem

Även om det är osannolikt finns det också en chans att du inte kan installera ett språkpaket eller andra Microsoft-uppdateringar eftersom din kopia av Windows inte är korrekt registrerad hos Microsoft. I det här fallet ser du inte knappen "Hämta" när du försöker ladda ner språkpaketet. För att lösa problemet besöker du Microsofts webbplats för äkta valideringsverktyg (länk i resurser).