Så här synkroniserar du en LG-mobiltelefon med din dator

I dagens snabba värld är människor mer än någonsin tidigare. För att hjälpa dem att hålla kontakten använder många människor mobiltelefoner och datorer för att ringa och ta emot samtal när de är på väg eller kommunicerar med dem långt borta via chatt eller e-post. Om du har en LG-telefon kan du skapa kontakt- eller schemaläggningsinformation på den som skiljer sig från den på din dator. Med hjälp av gratis programvara kan du dock synkronisera din LG-telefon med din dator och hålla kontakter och kalenderinformation uppdaterad på båda enheterna. Att synkronisera de två enheterna är också ett snabbt och enkelt sätt att spara säkerhetskopior av viktiga meddelanden på din LG-telefon om du behöver referera till dem senare.

Steg 1

Öppna din webbläsare och navigera till supportwebbplatsen för LG Mobile Phone (länk i resurser.) Skriv ditt telefonnummer i sökrutan och tryck på "Enter" eller klicka på modellnumret i rullgardinsmenyn "Model Name". Webbsidan uppdateras och visar länkar för att ladda ner "PC Sync" för din telefon.

Steg 2

Klicka på länken "PC Sync" och ladda ner installationsfilen för LG PC Suite till din dator. LG PC Suite-applikationsnedladdningen är mer än 100 MB. Beroende på hastigheten på din Internetanslutning kan nedladdningen därför ta flera minuter eller nästan en timme. Stäng din webbläsare eller minimera den till Windows aktivitetsfält efter att du laddat ner och sparat installationsfilen för LG PC Suite.

Steg 3

Klicka på Start och sedan på "Dator" för att öppna Utforskaren. Bläddra till mappen där du sparade LG PC Suite-installationsfilen. Dubbelklicka på filen för att starta installationsguiden och välj sedan ditt språk. Följ de återstående anvisningarna för att installera LG PC Suite på din dator. I det sista fönstret aktiverar du alternativet "Kör LG PC Suite nu" och klicka sedan på "Slutför". LG PC Suite-programmet öppnas i ett nytt applikationsfönster.

Steg 4

Anslut datakabeln till din LG-telefon och en tom USB-port på datorn. Vänta några sekunder tills Windows upptäcker telefonen och installerar lämplig drivrutin från förardatabasen som installerats av programmet LG PC Suite. Efter några sekunder uppdateras fönstret för anslutningsövervakning i LG PC Suite-programmet och ändras från "Ingen ansluten telefon hittades" till "LG PC Suite" följt av modellnumret på din LG-telefon.

Steg 5

Klicka på "Synkronisera" -knappen i LG PC Suite-programfönstret, vänta sedan några sekunder tills applikationen hämtar kontakter, kalender- och memodata från telefonen och importerar den. LG PC Suite-applikationen visar ett bekräftelsefönster efter att ha importerat data från telefonen framgångsrikt. Klicka på "OK" för att stänga bekräftelsefönstret.

Klicka på ikonen "Hantera kontakter" i applikationen LG PC Suite för att visa kontakter, kalenderinformation och anteckningar som importerats från din LG-mobiltelefon.