Jag kan inte komma ihåg den e-postadress jag använde för MySpace

E-postadressen som du använde för att registrera dig för MySpace fungerar också som ditt användar-ID för kontoinloggning, så du kommer inte att kunna logga in på MySpace om du har glömt den här e-postadressen. Om du tror att du fortfarande kan komma åt det ursprungliga e-postkontot, använd MySpace "Glömt inloggning" -verktyget för att återställa dina MySpace-inloggningsuppgifter. Om du använde en bortglömd engångs-e-postadress för att registrera dig för MySpace, eller om du inte längre har tillgång till det ursprungliga e-postkontot, fyll i formuläret MySpace online-ägarförklaring för att återställa din inloggningsinformation.

Proceduren "Glömt inloggning"

Steg 1

Gå till MySpace-sidan "Glömt inloggning" i din webbläsare (se länk i Resurser).

Steg 2

Klicka för att välja alternativknappen "MySpace URL" i den övre halvan av formuläret. Ange den sista delen av din MySpace-webbadress i fältet direkt efter "myspace.com/".

Steg 3

Skriv bokstäverna och siffrorna från CAPTCHA-säkerhetskoden i tillämpligt fält.

Klicka på den blå "Skicka" -knappen längst ner på formuläret. MySpace skickar ett e-postmeddelande med återställningsinstruktioner till den e-postadress som du ursprungligen använde för att registrera dig för kontot och alla alternativa e-postadresser som du har registrerat hos MySpace. När du får e-postmeddelandet klickar du på länken för att verifiera kontot och följer instruktionerna för att återställa ditt MySpace-lösenord.

Ägarförklaring

Steg 1

Gå till formulärsidan för MySpace "Deklaration om ägarskap" (länk i resurser).

Steg 2

Fyll i alla obligatoriska inmatningsfält markerade med en röd asterisk. Dessa inkluderar ditt juridiska namn, namn som anges i ditt konto, adress, födelsedatum, aktuell e-postadress, MySpace-konto URL-adress och elektronisk signatur (skriv bara ditt namn i det här fältet).

Steg 3

Välj "Återställ kontoåtkomst" i rullgardinsmenyn "Deklaration syfte".

Steg 4

Klicka på knappen "Skriv ut" för att skriva ut formuläret om du är under 18 år. Underteckna formuläret och få din förälder eller vårdnadshavare att underteckna formuläret i de angivna utrymmena. Du måste då skanna formuläret och lägga till det som en bilaga genom att klicka på "Välj fil" och ladda upp det skannade dokumentet från din dator. Hoppa över det här steget om du är 18 år eller äldre.

Klicka på den blå "Skicka" -knappen för att skicka det ifyllda formuläret. MySpace kommer att kontakta dig på den nya e-postadressen du angav.