Hur man gör iPhone-hörlurar högre

Oavsett om du använder ett handsfree-headset med din iPhone för att prata på språng eller använder ett vanligt par hörlurar för att lyssna på musik, kan låg volym göra det svårt att hålla en konversation ordentligt eller njuta av en låt. Även om vissa appar är tillgängliga som hävdar att de förstärker volymen på iPhone-hörlurarna, fungerar de inte alltid bra och kan orsaka en minskning av ljudkvaliteten. Lyckligtvis är det möjligt att öka din iPhones hörlursvolym utan att förlora ljudkvaliteten med en liten hörlursförstärkare i fickformat.

Steg 1

Köp en fickförstärkare, som är en liten enhet som - när den används tillsammans med en ljudenhet och ett par hörlurar - ökar enhetens volym högre än enheten tillåter utan att ljudkvaliteten försvinner. Beroende på fickförstärkaren du köper kan du kanske öka ljudets bas utöver den totala volymen, vilket ger ett rikare och djupare ljud.

Steg 2

Anslut en vanlig stereokabel till din iPhones hörlursport och anslut sedan den andra änden av kabeln till fickförstärkarens linjeingång. Sätt i ett batteri i förstärkarens batteriport om det inte redan finns ett och slå på förstärkaren. Anslut hörlurs kabeln till "hörlurar" eller "line-out" porten på förstärkaren. den exakta formuleringen varierar mellan modellerna.

Spela en ljudfil på din iPhone eller slå på en internetradioapp. Sätt på hörlurarna. Öka volymen på iPhone och öka sedan långsamt ljudet på fickförstärkaren tills den är tillräckligt hög för att höra bekvämt.