Kan du använda Comcast XFINITY för att få tillgång till Hulu på en TV?

Comcast XFINITY Internet kan användas för att komma åt Hulu på en TV. Huruvida du kan göra det beror på vilken typ av TV du har och till vilka enheter den är ansluten. Varken Comcast XFINITY-TV eller XFINITY-telefontjänst ansluter dig till Hulu.

Smarta TV-apparater och innehållslådor

Vissa smarta tv-apparater har en Hulu-app som kan strömma Hulu-innehåll direkt till din TV. Om din TV har appen, anslut TV: n till Comcast XFINITY Internet via antingen en Ethernet-kabel eller Wi-Fi. Logga in på ditt Hulu Plus-konto för att få tillgång till premiuminnehåll på din smart-TV. Om du har en innehållslåda eller en enhet som en Blu-ray-spelare eller spelkonsol som erbjuder en Hulu-app kan du ansluta den till ditt XFINITY-internet för att visa Hulu också.

Andra TV-apparater

Om din TV inte ansluter till Internet eller inte har en Hulu-app, ansluter du en dator till din TV och ansluter datorn till ditt Comcast XFINITY Internet. Bilden som visas på din datorskärm kommer att visas på din TV, så om du navigerar till Hulu på den anslutna datorn kan du titta på strömmande innehåll på din TV.