Idéer för att publicera titlar för Craigslist

Craigslist är en online-webbplats för annonser som låter dig publicera annonser i en mängd olika kategorier. När användare söker efter produkter och tjänster använder de nyckelord för att visa sökresultat som är relevanta för sina lokala marknader. Att skriva bra titlar för ditt Craigslist-inlägg lockar potentiella köpare, och rätt sökordsanvändning gör det lättare att hitta dina inlägg. Titlarna bör vara informationstäta och till punkten och bör vara tillräckligt specifika för att köpare vet vad de tittar på innan de klickar på inlägget.

Se stavning, skiljetecken och grammatik

Det första en köpare kanske märker när han tittar på ditt inlägg är stavning och grammatik. Titeln är ditt första intryck, så du vill att den ska sticka ut. Se till att din stavning, skiljetecken och grammatik är perfekt. Överanvänd inte skiljetecken som utropstecken och frågetecken, och håll titeln kort men fylld med detaljerad information. Om du är osäker på var du ska börja, ta en titt på några av de andra annonserna i den kategori du planerar att publicera i. Använd rätt versaler och se till att du stavar produkten och modellen korrekt. Använd inte alla versaler för att göra listan markerad. det hjälper inte alls.

Ladda upp information

Om du säljer en bil på Craigslist vill du inte att titeln på ditt inlägg ska vara "Bil till salu." Köpare letar efter detaljer utan att behöva bläddra bland hundratals listor för att hitta dem. Lista år, märke, modell och skick i bilen i titeln. Håll dig till ett adjektiv per titel och fokusera på den bästa delen av den artikel du säljer. Det är också en bra idé att ange priset så att du inte slösar bort tiden för köpare som har en budget. Se till att titeln gör att din produkt sticker ut, eftersom du kanske tävlar med hundratals andra listor.

Använd nyckelord

Craigslist-användare kan bläddra igenom kategorier, filtrera resultaten och söka i hela webbplatsen eller avsnittet med hjälp av nyckelord. Du bör se till att du inkluderar alla relevanta sökord i annonsens titel. Om du säljer en produkt, ange tillverkaren, modellen och skicket i titeln. Om du marknadsför eller säljer en tjänst, se till att det är omedelbart uppenbart vad tjänsten är. Craigslist bryr sig inte hur många gånger du använder nyckelordet i din titel eller annons, så se till att resten av inlägget är välskrivet och köpare har en god uppfattning om produkten innan de ser den.

Erbjud en affär eller kampanj

Använd inte Craigslist för att riva av människor. Inkludera priset i din titel, och om du är villig att förhandla eller handla, gör det också känt. Om du inte får några bitar på din produkt eller tjänst kan du försöka erbjuda ett erbjudande eller kampanj inom titeln på din annons. Om du marknadsför en tjänst kan du annonsera ett tidsbegränsat erbjudande eller prissätta din tjänst lägre än din Craigslist-tävling.

Testa din annons

När du har skapat en fängslande och detaljerad titel, se till att du hittar inlägget och att det sticker ut från de andra listorna. Ta alltid med en bild av produkten eller tjänsten om du kan. Sök efter dina nyckelord och se till att din annons visas i sökresultaten. om du inte hittar inlägget, kan inte heller dina köpare. Omarbeta titeln på din annons om du inte får några synpunkter eller förfrågningar och förnya inlägget var 48: e timme så att det går tillbaka till toppen av listan.