Apple Watch Series 1-specifikationer och funktioner

Med lanseringen av Apple Watch Series 2 har Apple beslutat att sänka priset på Apple Watch Series 1 till endast $ 269, och samtidigt uppgradera processorn. I den här artikeln kommer vi att titta på de viktigaste specifikationerna och funktionerna i Apple Watch Series 1.

Apple Watch Series 1 Spec

Ta en titt på Apple Watch Series 1-specifikationerna, både för 38 mm och 42 mm versioner av Apple Watch.

specifikationerApple Watch Series 1
Mått (L x B)38, 6 mm x 33, 33 mm och 42, 5 mm x 36, 4 mm
Tjocklek10, 5 mm (0, 41 tum)
Vikt25 gram (38 mm) och 30 gram (42 mm)
Visa1, 50 tum (38 mm) och 1, 65 tum (42 mm)
Upplösning38 mm: 340 x 272 pixlar (290 ppi) och 42 mm: 390 x 312 pixlar (303 ppi)
Bagge512 MB
Lagring8 GB
processorDual Core S1P-processor
KameraNej
Batteri205 mAh (38 mm) och 250 mAh (42 mm)
sensorerAccelerometer, gyrometer, hjärtfrekvens
ÖvrigaNFC, Bluetooth, Wi-Fi med dubbelt band
Pris$ 269 (38 mm) och $ 299 (42 mm)

Apple Watch Series 1-specifikationer och funktioner

Apple Watch har blivit nummer 2 bästsäljande klocka (inte bara smartur utan klocka) efter Rolex och detta är delvis på grund av de imponerande funktionerna Apple Watch erbjuder.

Retina-display med Force Touch: Apple Watch Series 1 har en OLED-retina-display med Force Touch. 38 mm-versionen har en upplösning på 290 ppi medan 42 mm-versionen är något högre vid 303 ppi.

Ny Dual Core-processor: Som nämnts ovan har Apple Watch Series 1 fått en uppgradering till sin processor. Det drivs nu av Apples nya dual core-processor som skulle göra att den går snabbare.

Reducerat pris: Med lanseringen av Apple Watch Series 2 har Apple avsevärt rabatterat Apple Watch Series 1 och minskat dess ingångspris från 349 $ till en överkomlig $ 269.

⦁ Stänkbeständig : Apple Watch Series 1 är stänkbeständig, du kan använda den i regnet, tvätta händerna med den på, men du kan inte ta den för en simtur.

Pokemon Go: Ja Pokemon go kommer verkligen till Apple Watch, appen på Apple Watch kommer att varna användare när det känner att Pokemon är i närheten, visar hur många kilometer att kläcka ett ägg och massor av andra snygga funktioner.

Spåra din aktivitet: Med Apple Watch Series 1 kan du spåra dina aktiviteter och träningspass och visa dina träningsdata - som hur många steg du har gått och hur många kalorier du har tappat.

8 GB lagring: Av 8 GB lagring används 3 GB av operativsystemet, 3 GB tilldelas för appnedladdningar och 2 GB för musik

⦁ Batteritid på upp till 18 timmar: Apple Watch Series 1 har en batteritid på cirka 18 timmar, precis tillräckligt bra för att hålla en hel dag.

Övervaka din hälsa: Apple Watch Series 1 har en pulssensor som låter dig övervaka din hjärtfrekvens. Uppgifterna skickas sedan till din iPhone, varifrån du kan titta på hörselen över en tidsperiod.

Switch Byt enkelt band: Apple Watch låter användare enkelt byta ut gamla band med nya band. Nya band inklusive läderband kan köpas från Apple Store.

Siri Inbyggd: Siri är ganska populär bland iPhone-användare och lyckligtvis är Siri också där för att hjälpa dig på Apple Watch Series 1. Du kan be Siri ställa in påminnelser, kontrollera vädret och mycket mer rätt på Apple Watch.

Svara på samtal och svara på meddelande på din klocka: Apple Watch Series 1 har en inbyggd mikrofon och högtalare, du kan använda dessa för att svara på inkommande telefonsamtal och svara på meddelanden direkt från din Apple Watch.

Använd Apple Pay: Apple Pay är inbyggt i Apple Watch Series 1, du kan använda Apple Pay för att shoppa och betala i butiker med din Apple Watch utan att behöva dra ut din iPhone.

Flera mönster och färger: Apple Watch finns i 38- och 42 mm-versioner och finns i silver-, guld-, rosaguld- och rymdgrå färger.