De bästa Verizon-telefonerna utan ett datapaket

Många av de telefoner som erbjuds av Verizon wireless är utformade som internetenheter och kräver en månatlig dataplan för en extra kostnad. Företaget erbjuder också flera högt rankade enheter som inte har några extra på din faktura. Dessa telefoner har funktioner som mediaspelare som du kan använda utan att oroa dig för att betala mer.

LG Cosmos

LG Cosmos är en glidande mobiltelefon som fick 3 1/2 stjärnor av fem från CNET. Cosmos har ett komplett QWERTY-tangentbord som glider ut från sidan av enheten. Cosmos har en 1,3 megapixel digitalkamera och är kompatibel med Bluetooth version 2.1 så att du kan byta filer eller använda ett trådlöst headset. Telefonen levereras också med en väckarklocka, organisationskalender och påminnelsefunktion för möten. En mediaspelare ingår för låtar och videor. Batteriet räcker i upp till sex timmars samtalstid.

Samsung Intensity II

Intensity II har samma design som LG Cosmos och fick ett betyg på 7,1 av 10 från ZDNet. Intensity II har mycket minneskapacitet, eftersom en microSD-kortplats möjliggör upp till 32 gigabyte extra lagringsutrymme. Telefonen har också en 1,3 megapixel digital kamera och en mediaspelare för ljud och video. Telefonboken har plats för 1 000 kontakter och batteriet kan hålla i upp till fem timmars konstant användning.

Motorola Barrage

Motorola Barrage är en flip-telefon utformad för att vara grov runt kanterna vid en olycka. Barrage fick 3 1/2 stjärnor av fem från CNET. Bland funktionerna finns en 2,0 megapixel digitalkamera med självutlösare, Bluetooth 2.1 och en mediaspelare för ljudfiler. Batteriet är konstruerat för att hålla i upp till sex timmar och 24 minuters användning och displayområdet mäter 2,2 tum diagonalt.

Pantech Jest

Pantech Jest har ett komplett tangentbord som glider ut från skärmens botten. Telefonen fick 7,0 av 10 från ZDNet. Jest har en 2,0 megapixel digitalkamera med självutlösare och flera visuella effekter som kan appliceras på foton du tar. Jest har 975 megabyte internt minne med potential för 16 gigabyte lagring med ett microSD-minneskort. Batterikapaciteten är max sex timmar och 36 minuter.