Konstiga Android-appar

Det finns massor av Android-appar som är användbara, praktiska och underhållande. För en förändring, här är några rare Android-appar tillgängliga på Google Play som folk faktiskt laddar ner, antagligen för deras konstighet?

1. Jag är rik

Tro det eller inte den här appen var en gång listad i Apples App Store för $ 999.99 och laddades till och med ned av åtta personer, innan den drogs ut från App Store av Apple.

Nu är samma app tillgänglig på Google Play och du kan också ladda ner den här appen för att se hur en $ 1 000-app ser ut.

Undrar du vad den här appen gör? - Den visar en glödande röd pärla med en ikon på skärmen på din telefon och alla omkring dig ska veta att du är laddad.

Håll nästa andetag och tryck på ikonen för att avslöja 1 000 dollar rikedomsmantra i stor text.

2. Sov får

Du måste ha hört talas om "Räkna fårmetoden" för att bota sömnlöshet.

Tanken är att ta upp bilden av ett får i ditt sinne och få detta imaginära får att hoppa över ett staket. Föreställ dig därefter ett annat får som hoppar över ett staket och ännu ett. Se till att du också räknar fåren när de hoppar över staketet.

Tydligen ska uppgiften att räkna får beakta din uppmärksamhet från vad som höll dig vaken och i slutändan slitna dig i sömn.

Nu finns det en app som får dig att räkna får som hoppar över ett staket. Sätt bara telefonen med skärmtid på 10 minuter, kör fårbänken och börja räkna får.

Bilden av fåren som visas av appen är så tråkig och tråkig att den omedelbart bör sova dig, snabbare än att räkna imaginära får.

3. iBeer

Föreställ dig att få lite gratis öl som du kan dricka på din telefon.

Med iBeer-appen kan du låtsas att din telefon har förvandlats till öl. Du måste luta telefonen för att dricka ölet tills det är borta.

Appen belönar dig med en gratis burp när du är klar med all öl i telefonen.

4. Cuddlr

Först lanserad som en iOS-app, Cuddlr är nu tillgänglig som en Android-app på Google Play. Appen är utformad för att få dig i kontakt med någon i närheten, som är i behov av en kram eller kela vid den tidpunkten.

Utvecklarna av denna app ser denna app som ett lekfullt sätt att initiera ett spontant möte.

5: Fake-A-Text

Som namnet antyder genererar Fake-A-Text-appen falska textmeddelanden. För att komma igång, skriv bara namnet på den person du vill ha textmeddelandet från, skriv ditt meddelande, stäng av skärmen och vänta på att de falska meddelandena kommer fram.

Hur du vill använda denna app är upp till dig. Du kan använda den för att komma ut från tråkiga möten, oönskade situationer eller blända vänner med din lista över kändiskontakter.

6: Fake Call

Om du vill vara mer övertygande kan du få tag på appen Fake Call.

Denna app låter dig schemalägga och ta emot falska telefonsamtal, vilket innebär att du nu kan övertyga människor runt omkring dig om att din favoritkändis inte bara skickar dig utan också ringer dig tillbaka.

7. Platser som jag har buktat

Du kan ta denna app på din nästa resa hemifrån och spela in dina poopplatser. Appen lagrar den exakta platsen för platsen där du har satt ditt märke och visar det på en karta.

Du kan dela dina poop-platser på Facebook, se var dina vänner har pooped och till och med granska platserna där du har pooped.

8. YouCam Makeup

Föreställ dig att du kan prova all smink i världen, utan att spendera pengar och utan att ens röra ditt ansikte.

YouCam Makeup påstår sig hjälpa dig att prova smink i realtid och få en omedelbar makeover, med hundratals makeup- och skönhetsutseende som du kan tillämpa i verkliga livet.

9. Perfect365

Det är svårt att vara perfekt, såvida du inte får tag i den här appen. Gör bara en lista över vad du inte gillar med ditt utseende och kom igång med att ställa in saker rätt med den här appen.

Perfect365 låter dig digitalt förändra utseende, dölja fläckar, se perfekt och felfritt. Du kan ändra formen på dina ögon, applicera din favorit ögonskugga, båge ögonbrynen till perfektion och mycket mer.

Appen kan till och med låta dig lägga till ett falskt leende, även om du kanske är grinig och inte kan le i verkligheten. Du kan dela ditt Perfect365-foto med alla på internet och leva ett förfalskat liv så länge du vill.

10. Insta Face

Undrar du vad du vill ha som djur? Insta Face-appen låter dig få en uppfattning om hur du kan se ut i form av en hund, katt, björn eller andra djur.

Välj bara ett djur som du tror har samma ansiktsstruktur som din och låt appen ta över därifrån.