Så här uppdaterar du kartor med Navmans GPS (6 steg)

Vägar förändras och företag flyttar ofta platser. För att hålla jämna steg uppdaterar Navman sina GPS-kartor upp till fyra gånger per år för att säkerställa att du tar dig säkert och effektivt till önskad destination. Kartor för dina Navman GPS-enheter kan laddas ner från Navman onlinebutik eller köpas på DVD. När du har fått önskade kartor, utnyttja NavDesk-applikationen för att uppdatera dina kartor.

Steg 1

Sätt in NavDesk-programvaru-DVD: n i datorns DVD-enhet och följ de automatiska installationsanvisningarna för att installera programvaran om den inte redan är installerad på din dator. Om du inte har DVD-skivan kan du ladda ner NavDesk-programvaran direkt från Navmans webbplats. Se avsnittet Resurser för en länk.

Steg 2

Anslut din Navman GPS-enhet till din dator med USB-kabeln som medföljde enheten. Slå på GPS-enheten.

Steg 3

Starta NavDesk på din dator och installera alla nödvändiga programuppdateringar. Om uppdateringar krävs, kommer en popup-ruta att meddela dig. Följ anvisningarna för att ladda ner och installera uppdateringarna. När uppdateringarna är klara berättar en annan popup att nya kartor är tillgängliga för din GPS-enhet.

Steg 4

Klicka på "Ladda ner nu" för att ladda ner de senaste kartorna som finns tillgängliga för din enhet. När nedladdningen är klar startar en annan popup-ruta.

Steg 5

Klicka på "Överför nu" i popup-rutan för att uppdatera kartorna på din enhet.

Klicka på "Slutför / stäng" när uppdateringsprocessen är klar.